29 de persoane evacuate în urma unui incendiu

Miercuri, 23 Iunie 2021 Scris de Elena Szabo
(1 Vot)

ISU Timiș au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu la mansarda unui bloc de locuințe (4 etaje+mansardă), pe strada Matei Basarab din Timișoara.

''La fața locului au fost dislocate 4 autospeciale de stingere, 2 autoscări de lucru la înălțime, un echipaj SMURD și 26 de pompieri.
De asemenea, la fața locului a intervenit o ambulanță SAJ, echipaje de poliție și jandarmi.

La sosirea la locul intervenției, după efectuarea recunoașterii, s-a constatat ca incendiul se manifesta la un apartament de la mansardă, produs de la o instalație de climatizare, aflata in spațiul dintre plafon si acoperișul masardei.
În prezent, incendiul este lichidat (a ars o suprafață de 10 metri pătrați formata din materiale combustibile ale plafonului si instalației de climatizare) si se lucreaza la îndepărtarea efectelor negative asupra instalațiilor si construcțiilor.

Au fost evacuate un numar de 29 persoane, dintre care 4 minori.
Nu au existat persoane care sa prezinte afecțiuni medicale rezultate in urma incendiului. Proprietara imobilului a fost evaluată medical la fața locului, deoarece a suferit un atac de panică.

De asemena, se actioneaza cu 2 ventilatoare pentru evacuarea fumului si gazelor la nivelul mansardei si etajului 4'' conform ISU Timiș.

FOTO: