40.000 de oameni s-au bucurat la Timisoara de experienta The Carnival

Luni, 13 Mai 2019 Scris de Cristi Beia
tmevents.ro -40.000 de oameni s-au bucurat la Timisoara de experienta The Carnival tmevents.ro -40.000 de oameni s-au bucurat la Timisoara de experienta The Carnival

The Carnival a adunat la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, între 10 si 12 mai, 40.000 mii de persoane, devenind astfel cel mai mare eveniment de acest gen din Banat.

Oamenii s-au bucurat de muzica live si de mancare stradala delicioasa, totul într-o atmosfera relaxata si într-o locatie inedita. În cele trei zile de festival, pe cele trei scene au urcat unii dintre cei mai îndragiti artisti atat din tara, cat si din strainatate precum: Morcheeba, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation Sound System, Vama, Subcarpati, Golan, DJ Vadim si multi altii. În total, oamenii s-au bucurat de 24 ore de muzica live. Francezii de la Nouvelle Vague au fost cuceriti de atmosfera prietenoasa si de publicul pe care l-au întalnit la Timisoara.  Mélanie Pain, Nouvelle Vague: „Festivalul e frumos, atmosfera e prietenoasa, sunt oameni cu copii, cu animale de companie, sunt aceste food truck-uri dragute cu mancare buna. Suntem foarte fericiti ca suntem aici si ne-ar placea sa revenim. Ne simtim foarte confortabil pe scena, oamenii simt energia noastra, le place stilul nostru, felul în care dansam, umorul nostru frantuzesc si simtim o conexiune foarte frumoasa cu publicul.”  Britanicii de la Asian Dub Foundation Sound System au rezumat întreaga lor experienta pe scena The Carnival printr-un mesaj scurt: „Te iubesc, Timisoara!” .The Carnival a adus pentru prima data la Timisoara un nou concept de festival. Într-o atmosfera relaxata, într-o locatie surprinzatoare, participantii la eveniment s-au bucurat de momente de street performance sustinute de acrobati si animatori si de spatii special amenajate pentru copii în care au avut loc ateliere creative. De asemenea, 50 de food truck-uri au întregit experienta The Carnival cu mancare savuroasa din 10 bucatarii internationale. Dupa Timisoara, The Carnival ajunge din nou la Bucuresti, între 6 si 8 septembrie, la Romexpo.