Parfumuri penale. Un barbat din Timisoara s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins comercializand parfumuri contrafacute

Joi, 17 Decembrie 2020 Scris de Ionel Vesla
(1 Vot)
Tmevents.ro -Un barbat din Timisoara s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins comercializand parfumuri contrafacute Tmevents.ro -Un barbat din Timisoara s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins comercializand parfumuri contrafacute

O persoana care comercializa parfum despre care exista suspiciunea ca este contrafacut, a fost depistata de un echipaj de jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara.

“Persoana a fost observata miercuri, 16 decembrie, pe Bulevardul Constantin Brancoveanu din municipiul Timisoara, în timp ce oferea, spre comercializare, recipiente din sticla ce au în continut un lichid cu miros specific de parfum si care au inscriptionate numele unor marci consacrate. Jandarmii i-au stabilit identitatea, aceasta fiind un barbat de 27 de ani, cu domiciliul în municipiul Timisoara.”, a anuntat Gruparea de Jandrmi Mobila Timisoara.

Sapte recipiente gasite asupra persoanei în cauza au fost ridicate în vederea continuarii cercetarilor si au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, avand în vedere faptul ca „punerea în circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca înregistrata pentru produse identice sau similare” constituie infractiune.