Doi timisoreni au fost saltati de politie dupa ce au pacalit o vanzatoare

Miercuri, 06 Ianuarie 2021 Scris de Ramona Nestor
(1 Vot)
TMevents.ro -Doi timisoreni au fost saltati de politie dupa ce au pacalit o vanzatoare TMevents.ro -Doi timisoreni au fost saltati de politie dupa ce au pacalit o vanzatoare

Doi barbati de 26 si 30 de ani au fost retinuti fiind banuiti de comiterea infractiunii de înselaciune. Infractorii au fost luati pe sus de politistii din Lugoj.

“ În fapt, la data de  29.12.2020, doi barbati au patruns într-un supermarket de pe strada Tapiei din Lugoj si au solicitat angajatei sa le schimbe mai multe bancnote cu cupiura de  200 de lei, iar prin distragerea atentiei au plecat cu 900 de lei în plus fata de suma initiala pe care o aveau de schimbat în bancnote de o valoare mai mica. În cauza s-a dispus efectuarea în continuare a urmaririi penale fata de cei doi barbati de 30 si  26 de ani, ambii din Timisoara, acestia fiind retinuti pe baza de ordonanta pe o perioada de 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de înselaciune,  fiind introdusi în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Timis.”, au anuntat oamenii legii. În cursul zilei de joi, acestia urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj cu propunere de luare a unei masuri preventive. Prejudiciul in valoare de 900 lei nu a fost recuperate, a anuntat IPJ Timis.