Un bărbat drogat și o femeie fără permis prinși la volan

Marți, 25 Mai 2021 Scris de Tiberiu Manolache
(1 Vot)

Polițiștii timișeni au depistat un bărbat, de 21 de ani și o femeie, de 39 ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise.

''La data de 25 mai a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, pe strada Drumul Cenadului din orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș, un autoturism, condus de un bărbat, de 21 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive. S-a procedat la conducerea bărbatului la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive. Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 01:40, polițiștii Secței 4 Poliție Urbană Timișoara, au depistat o femeie, de 39 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timișoara, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal. În urma verificării în baza de date a rezultat faptul că femeia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Pe numele acesteia, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” transmite IPJ Timiș.