Jandarmii au depistat două persoane care aveau asupra lor substanţe interzise

Joi, 27 Mai 2021 Scris de Elena Szabo
(1 Vot)

Jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timişoara au depistat, în după-amiaza zilei de miercuri, 26 mai a.c., două persoane care aveau, asupra lor, substanţe despre care există suspiciunea că reprezintă droguri de risc.

Prima dintre persoane a fost observată în timp ce se afla într-un autoturism staționat pe o stradă situată în zona Girocului din municipiul Timișoara. La vederea echipajului de jandarmerie, aceasta a prezentat un comportament agitat. Jandarmii i-au solicitat să se legitimeze și au procedat la percheziția autoturismului, în portbagajul căruia au găsit două pungi din material plastic ce au, în conținut, masă vegetală de culoare verde-olive, cu miros înțepător.

A doua persoană a fost depistată pe o stradă în zona Kogălniceanu din municipiul Timișoara, având asupra sa un plic cu masă vegetală de culoare verde-olive și o folie de staniol cu o pulbere albă.

Jandarmii au ridicat bunurile găsite, în vederea continuării cercetărilor și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.