ArtCentric - stART la pictat și proiectat

Luni, 31 Mai 2021 Scris de Elena Szabo
(0 voturi)

''E ultima lună de școală, după un an complicat, cu ore online și cu toate restricțiile impuse de pandemie.

Dorim să încheiem acest an școlar într-o notă de bucurie și creativitate, într-un mod nonformal, cu prezența fizică a elevilor și profesorilor de la Liceul de Arte în punctul zero al Timișoarei, cu o misiune artistică și educativă.

Începând de luni, 31 mai, „echipajele” noastre de viitori artiști plastici și arhitecți vor participa la workshopuri artistice de estetizare a panourilor OSB care împrejmuiesc șantierul de la Fântâna cu Pești.
Poate ați trecut recent prin Centru și ați observat că Fântâna cu Pești este în renovare iar șantierul este împrejmuit cu panouri OSB, care atât pentru ochiul artistului, cât și al trecătorului nu sunt foarte frumoase. Pentru o experiență vizuală plăcută și pentru a oferi elevilor ocazia de a participa la un proiect interesant, cu maximă vizibilitate, Liceul nostru a avut inițiativa înfrumusețării acestui obiectiv din centrul Timișoarei.

Vă invităm să cunoașteți elevii și profesorii de la Arte, să-i vedeți creând și muncind, să le admirați talentul și la final să ne bucurăm împreună de o lucrare colorată și plină de prospețime, tinerețe și drag de Timișoara.

Proiectul este organizat de Liceul de Arte Plastice Timișoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și Casei de Cultură a Municipiului Timișoara. Le mulțumim sponsorilor, care s-au arătat foarte deschiși și ne ajută cu materialele necesare și alte produse pentru buna desfășurare a proiectului: JDA Construct, Prospero, Perenna.'' a transmis director,prof. Borlean Denisa Elena.