Imprimă această pagină

Teo, Vio si Costel vin la Timisoara cu un super show de stand-up comedy: 100% pareri

Vineri, 05 Aprilie 2019
(1 Vot)
tmevents.ro - Teo, Vio si Costel vin la Timisoara cu un super show de stand-up comedy: 100% pareri tmevents.ro - Teo, Vio si Costel vin la Timisoara cu un super show de stand-up comedy: 100% pareri

Urmeaza un anunt important pentru tara! Intr-o perioada a lucrurilor serioase, fara a face nota discordanta in societate, Teo, Vio si Costel au decis: emit 100% pareri, pe scena Filarmonicii Banatului din Timisoara!

Cei trei comedianti au pornit intr-un turneu national, iar in 8 si 9 aprilie se opresc la Timisoara cu super show-ul de stand-up comedy „100% pareri”. Spectacolul va fi sustinut in cate doua reprezentatii pe seara, una de la ora 19.00 si a doua de la ora 21.30.

Biletele pentru show-urile din 8 si 9 aprilie, ce au preturi cuprinse intre 40 si 70 de lei, pot fi achizitionate in format electronic de pe www.iabilet.ro si www.eventim.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, terminalele Selfpay din toata tara sau la magazinele partenere Eventim: Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour, benzinariile OMV.

Claudiu Teohari (Teo) este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de stand-up comedy din Romania si unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a inceput ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo in 2004. Aici s-au nascut prietenia cu Vio si Costel, glumele, show-urile si publicul de stand up. Teo are o experienta vasta pe scena, incepand cu cea de club, pana la spectacole si turnee in tara, maratoane si colaborari cu comedianti din afara.

Vio a inceput sa faca stand up in 2004 la Cafe DeKo. A fost inspirat atat de comedianti din afara, precum Eddie Izzard, cat si de baietii care incepusera sa tina primele show-uri in cladirea Teatrului National. In cei zece ani de scena, cu spectacole atat in club, cat si in tara, a contribuit la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy in Romania.

Unul dintre cei mai populari comedianti romani, Costel este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica. Face stand-up comedy de mai bine de un deceniu alaturi de colegii sai de la fosta trupa Deko. De atunci, stand-up comedy este pasiunea, provocarea si meseria lui. Ca stand-upper, Costel este un povestitor si un fin observator al atitudinilor, dispozitiilor si preocuparilor umane, cat si un performer cu umor spumos si uneori absurd, care reuseste sa se apropie de public si sa-l surprinda.