Concurs de Arta Fotografica si Productie Video “Timisoara la 100 de ani - obiective turistice”

Marți, 30 Aprilie 2019
(1 Vot)
tmevents.ro - Concurs de Arta Fotografica si Productie Video “Timisoara la 100 de ani - obiective turistice” tmevents.ro - Concurs de Arta Fotografica si Productie Video “Timisoara la 100 de ani - obiective turistice” foto : ziel-rumaenien.de

Timisoara aniverseaza, în 2019, 100 de ani de la alipirea Banatului la Romania Mare, drept pentru care lansam ideea realizarii unor productii video si foto corelate cu acest eveniment.

Concursul se deruleaza pe cele 2 sectiuni:
- fotografie “ Cele mai frumoase 100 de fotografii din Timisoara” si - clip video “ Top cele mai frumoase 10 clipuri video cu Timisoara”

Scopul urmarit este acela al promovarii celor mai buni în aceste domenii, dar si al evidentierii potentialului turistic al orasului nostru. Fotografiile premiate vor constitui parte a unui album ce va fi lansat cu ocazia Zilei orasului Timisoara, iar clipurile vor putea fi vizualizate în cadrul Festivalului Artelor Timisorene. Proiectele se pot depune pana la data de 12 mai 2019, la Biroul Organizare Evenimente, iar regulamentul poate fi consultat pe site-ul Primariei Timisoara si pe pagina de facebook evenimente Primaria Timisoara.