Shawn Mendes prezinta fanilor noul single „If I Can't Have You”

Luni, 06 Mai 2019 Scris de Cristi Beia
(1 Vot)
tmevents.ro -Shawn Mendes prezinta fanilor noul single „If I Can't Have You” tmevents.ro -Shawn Mendes prezinta fanilor noul single „If I Can't Have You”

Shawn Mendes îsi bucura fanii odata cu lansarea primului sau single din 2019, „If I Can't Have You”, o piesa ce încorporeza sensibilitatea si gingasia aparte, specifice artistului de 20 de ani. 

Cu ceva timp înaintea lansarii, Mendes a creat o întreaga isterie în randul fanilor, prin postarea în Social Media a unor clipuri scurte, fara sunet, ce înfatisau o grafica eleganta, florala, colorata în nuante calde. Acestea au facut, în mai putin de 24 de ore, peste 126 de mii de like-uri si 60 de mii de comentarii.
Avand în vedere ca piesa „If I Can't Have You” succeda hit-uri precum „Lost In Japan”, „In My Blood” si „There's Nothing Holdin' Me Back”, succesul ei pare a fi garantat.
Lansarea piesei vine imediat dupa ce renumitul cantaret si compozitor a încheiat cel de-al treilea turneu mondial si a lansat albumul „Shawn Mendes”, prin care a exploatat noi teritorii muzicale si s-a aruncat cu elan în procesul de compunere al întregului material.
Astfel, cel de-al treilea album lansat de catre Shawn Mendes a reprezentat un real succes si a reusit sa transpuna o poveste unica, prin intermediul unor piese precum „Nervous” ft. Julia Michaeles, „In My Blood”, „Lost In Japan”, „Youth” featuring Khalid si „Where Were You In the Morning?”.