Cel mai mare eveniment street food din Europa ajunge la Timisoara

Marți, 07 Mai 2019
(1 Vot)
tmevents.ro -Cel mai mare eveniment street food din Europa ajunge la Timisoara tmevents.ro -Cel mai mare eveniment street food din Europa ajunge la Timisoara

Intre 10 si 12 mai, Muzeul Satului Banatean din Timisoara gazduieste The Carnival !

Food truck-urile tale preferate se aduna la Muzeul Satului Banatean, între 10 si 12 mai, pentru a lua parte la cel mai mare festival gastronomic din Europa într-o locatie neasteptata. Bucura-te de un rasfat culinar caruia nu-i poti rezista, asezonat cu muzica pentru toate gusturile si un line-up de senzatie!

Timp de 3 zile ia parte la o experienta unica, unde zeci de vendori te poarta într-o calatorie gastronomica...la muzeu! Aici ne gasesti cu burgeri suculenti, cei mai buni wursti la gratar, sandwich-uri de tinut minte, pulled pork afumat în cuptor, servit în chifla pufoasa, tacos & burritos ca la mama lor mexicana, paella de pe coasta de est a Spaniei, grills & barbeques si deserturi de nerefuzat. Yummy!

Pentru ca mancarea buna merge neaparat cu muzica de calitate, atmosfera este completa doar cu un playlist pentru toate gusturile. Morcheeba se întoarce pe scena de la The Carnival si da tonul distractiei alaturi de DJ Vadim, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation Sound System, Vama, Subcarpati, Golan si multi altii. Asadar, te asteapta trei zile de neuitat alaturi de artisti locali, dar si din afara pe ritmuri de trip hop, rock, folk rock, downtempo, electro si bossa nova ce vor scrie istorie pe scena de la Timisoara.

Food truck-uri pline ochi cu mancare, concerte de neuitat si un show garantat, promisiunea de la Timisoara Street Food Carnival! Bucura-te de o experienta street food într-o locatie surprinzatoare. Între 10 si 12 mai esti invitatul nostru special la un adevarat spectacol de culori si senzatii, la Muzeul Satului Banatean!

Taste the Carnival!