Tururi de arhitectura în Timisoara

Marți, 04 Iunie 2019
(1 Vot)
tmevents.ro -Tururi de arhitectura în Timisoara tmevents.ro -Tururi de arhitectura în Timisoara foto : turdearhitectura.ro

Timisorenii si turistii sunt invitati la o noua editie a proiectului cultural Tur de Arhitectura prin orasul de pe Bega.

Actiunea este organizata de Ordinul Arhitectilor si vrea sa facilizete o mai buna întelegere si cunoastere a arhitecturii Timisoarei. De asemenea, organizatorii urmaresc promovarea patrimoniului material si imaterial local, dar si stimularea interesului si implicarea cetatenilor în modelarea si utilizarea constienta si asumata a peisajului urban local. A patra editie a proiectului Tur de Arhitectura va începe în luna iunie, urmand ca în toamna sa revina cu o serie de surprize : patru trasee culturale noi si un nou format – filme documentare de arhitectura.
Tururile se adreseaza unui numar de 25-30 de participanti. Participarea este gratuita si se realizeaza exclusiv prin înscrierea la turul dorit pe site-ul www.turdearhitectura.ro. Tema tururilor organizate în data de 8 si 9 iunie 2019 este : “Orasul si apa – Malurile canalului Bega”
(ghizi: arh. Gabriela Pascu; Laura Herman).