Zeci de bijuterii pe patru roti vor putea fi admirate la Timisoara

Luni, 10 Iunie 2019
(1 Vot)
tmevents.ro-Zeci de bijuterii pe patru roti vor putea fi admirate la Timisoara tmevents.ro-Zeci de bijuterii pe patru roti vor putea fi admirate la Timisoara

Caravana automobilistica „Go Romania!“, formata din masini retro romanesti si poloneze produse în anii 1950-1989, soseste în judetul nostru, cu oprire la Consiliul Judetean.

Aici, participantii se vor întalni cu sefii institutiei si îsi vor expune automobilele pentru a fi admirate de catre timisoreni. Actiunea se afla la cea de-a treia editie si este organizata de Ambasada Romaniei la Varsovia si Camera Bilaterala de Comert si Industrie Polono-Romana. Caravana se desfasoara în perioada 7-18 iunie si are ca scop consolidarea vizibilitatii si activitatii Romaniei pe piata poloneza de turism. Aceasta  se deplaseaza pe traseul Cracovia - Satu Mare - Marghita - Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Caransebes - Drobeta-Turnu Severin - Craiova - Tismana - retur, constituindu-se drept un eveniment de diplomatie publica de promovare a „Via Carpatia” , proiect rutier regional. Cele 20 de automobile, marci precum Dacia, Fiat Polski, Warszawa, Sirena, Oltcit sau Aro, vor fi expuse maine, 11 iunie, între orele 09.30 - 12.00, în parcarea Consiliului Judetean Timis, bd. Revolutiei din 1989 nr.17.