Provocarea 4DX ajunge la Timisoara! Tu ai curaj sa o accepti?

Joi, 18 Iulie 2019
(1 Vot)
tmevents.ro - Provocarea 4DX ajunge la Timisoara! Tu ai curaj sa o accepti? tmevents.ro - Provocarea 4DX ajunge la Timisoara! Tu ai curaj sa o accepti?

Dupa ce a zguduit Bucurestiul, Braila si Constanta, Cinema City aduce provocarea 4DX si in Timisoara.

Pentru cei carora le place adrenalina, caravana Cinema City va ajunge in weekend-ul 20-21 iulie in Shopping City, sambata si duminica, in intervalul 12.00-20.00. Timisorenii sunt invitati sa experimenteze scaunul mobil 4DX si sa isi testeze limitele.

Inainte de Braila si Constanta, prima oprire a fost la Comic-Con, unde sute de oameni s-au distrat testand scaunul mobil, incercand sa nu scape popcornul pe jos, printre ei numarandu-se si digital influencerii Andra & Razvan Gogan, Andreea Remetan, Cristina Almasan, Madalina Merca, Alex Ghidush sau Adrian Dan. Inclusiv actorul Manu Bennett, cunoscut din productii ca Spartacus, Arrow sau seria The Hobbit, nu a putut ramane indiferent cand a trecut pe langa standul Cinema City si a fost atat de impresionat incat a transmis live pe retelele de socializare in timp ce vizitatorii testau scaunul 4DX, explicandu-le celor care il urmaresc de ce 4DX este “tehnologia viitorului”.


Pentru experienta autentica si completa a formatului 4DX, iubitorii de filme si adrenalina sunt asteptati in salile 4DX, disponibile doar la Cinema City. in Romania exista 5 sali 4DX, in multiplexurile Cinema City din Mega Mall Bucuresti, Shopping City Timisoara, City Park Constanta, Iulius Mall Cluj si Braila Mall.

Doar intr-o astfel de sala de cinema vei avea parte de o vizionare care activeaza toate cele cinci simturi. Vei simti cu adevarat ca faci parte din film, datorita efectelor de miscare a scaunelor si a celor de mediu, care sunt perfect sincronizate cu actiunea de pe marele ecran. Formatul 4DX reprezinta imbinarea perfecta dintre cele mai noi si mai spectaculoase premiere si sala de cinema, unde scaunele high-tech mobile, cu miscari fluide si dinamice, si efectele de mediu, precum vantul, ploaia, ceata, fulgerele, bulele de sapun sau mirosul, te fac sa traiesti orice film pe pielea ta.

Urmatoarele titluri de care te vei putea bucura in format 4DX sunt: The Lion King 3D (din 19 iulie), Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 3D (din 2 august), The Angry Birds Movie 2 3D dub (din 9 august). Pentru mai multe detalii, fii cu ochii pe www.cinemacity.ro.

Despre 4DX
Experimenteaza cinema-ul care iti activeaza toate cele 5 simturi, doar in salile 4DX de la Cinema City Romania. Cu efecte uluitoare precum apa, vantul, mirosul sau lumina, sincronizate cu actiunea de pe ecran, vei fi cu adevarat transpus din scaunul de cinema in film. si ca tot vorbeam despre scaun – acesta de misca.
Scaunele high tech mobile se vor misca odata cu actiunea din film, facandu-te sa simti pe pielea ta ca esti parte dintr-o urmarire de masini, ca esti in mijlocul unei furtuni sau ca navighezi pe ape agitate. O experienta incitanta daca esti singur, dar si mai buna alaturi de prieteni, formatul 4DX este cel mai captivant mod de a urmari un film la Cinema City.

Despre Cinema City Romania
Cinema City Romania ofera cinefililor cele mai inovatoare si mai cool concepte de cinema: IMAX (sali cu cele mai mari ecrane din tara, cu imagini clare ca lacrima si un sunet impresionant), 4DX (experienta cinematografica absoluta, pentru toate cele 5 simturi) si VIP (cina & film in pretul unui singur bilet). Cel mai nou concept VIP premium poate fi experimentat, deocamdata, la Cinema City din ParkLake Bucuresti, urmand sa fie disponibil curand si in Timisoara. Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis si cu fiecare noua tehnologie adusa, misiunea Cinema City este de a pune la dispozitia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film.

Cinema City Romania are 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de sali, in 19 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.

Compania reprezinta cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe pe plan mondial.