Final de poveste, in jurul focului, cu Moonlight Breakfast, la Electroruga de Buzad 2019

Luni, 02 Septembrie 2019
(1 Vot)
tmevents.ro - Final de poveste, in jurul focului, cu Moonlight Breakfast, la Electroruga de Buzad 2019 tmevents.ro - Final de poveste, in jurul focului, cu Moonlight Breakfast, la Electroruga de Buzad 2019

Electroruga de Buzad, eveniment aflat la a doua editie, s-a incheiat aseara la ora 01:30, cu un concert acustic oferit de Moonlight Breakfast, in cadrul unui moment special creat de organizatori, in semn de multumire pentru publicul participant.

Cele trei zile de festival au insemnat o multime de activitati si workshop-uri pe timp de zi, dar si o diversitate muzicala bine inchegata, pe timp de noapte. Un eveniment gandit atat pentru cei pasionati de muzica buna, dar si pentru cei care iubesc natura si vor sa se bucure de ea impreuna cu familia si prietenii, Electroruga de Buzad ofera ceva diferit fata de alte festivaluri din zona, punand accentul pe comunitate, spirit liber, timpul petrecut in natura si relaxare.

Concertul celor de la Cred ca sunt Extraterestru a fost printre cele mai asteptate momente de sambata, fiind unul de tinut minte, atat pentru public, cat si pentru artisti. ”M-am simtit foarte bine la Electroruga de Buzad. Oamenii de aici sunt foarte deschisi si prietenosi. M-am bucurat sa descopar un loc care arata atat de bine si care are un vibe atat de bun”, a declarat Emil Teleaga (AFO).