Timisoara deschide sezonul de toamna de Stand Up Comedy cu Dan Badea, in 19 octombrie, cu show-ul exceptional: Am Umor

Joi, 17 Octombrie 2019
(1 Vot)
tmevents.ro -  Timisoara deschide sezonul de toamna de Stand Up Comedy cu Dan Badea, in 19 octombrie, cu show-ul exceptional: Am Umor tmevents.ro - Timisoara deschide sezonul de toamna de Stand Up Comedy cu Dan Badea, in 19 octombrie, cu show-ul exceptional: Am Umor

Pe 19 octombrie, de la ora 18:00, Dan Badea vine la Filarmonica de Stat ”Banatul” din Timisoara cu un nou show memorabil intitulat "amUmor!".

Comediantul promite o seara in care publicul va rade in hohote. E de aproape 20 de ani in cluburile de Stand Up, e parte din ”Generatia cu cheia de gat” si nu se sfieste sa spuna pe nume – dar ironic – lucrurilor (g)rele care au marcat copilariile multora dintre noi.

Un spectacol de stand up comedy cu Dan Badea e ca o sedinta de terapie care te mai elibereaza de nostalgiile unor vremuri in care aveai nevoie de mult umor ca sa supravietuiesti.

Accesul la spectacol se face incepand cu ora 17:30, iar biletele se pot achizitiona prin punctele de vanzare ale retelei iabilet.ro www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare. La intrare, biletele pot fi prezentate atat in format fizic (print) cat si in format digital (pe telefon).

Pentru persoanele cu dizabilitati si insotitorii acestora, sunt puse la dispozitie 4 bilete, iar pentru mai multe detalii trimiteti solicitarea pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.