Află cum trebuie să te pregătești pentru următoarea petrecere la piscină în Timișoara!

Miercuri, 08 Iulie 2020
(1 Vot)
Tmevents.ro -Află cum trebuie să te pregătești pentru următoarea petrecere la piscină în Timișoara! Tmevents.ro -Află cum trebuie să te pregătești pentru următoarea petrecere la piscină în Timișoara!

Sezonul cald vine cu numeroase oportunități de distracție, iar petrecerile la piscină se află printre preferatele timișorenilor.

Adevărul este că nimic nu se compară cu o baie răcoritoare, însoțită de băuturile preferate și de jocurile alături de prieteni. Dacă urmează să mergi la un astfel de eveniment, în articolul de mai jos vei găsi câteva informații care nu trebuie trecute cu vederea în etapa pregătirilor. 

Descoperă ce anume trebuie să pregătești pentru a te bucura de o petrecere la piscină!

  1. Ținuta

Nu mai este niciun secret faptul că vestimentația este unul dintre aspectele cheie care te fac să te simți bine la o petrecere. Pentru un party la piscină, lucrurile sunt ceva mai complicate. Pe lângă costumul de baie, trebuie să-ți alegi haine comode, dar care să arate bine. Fetele pot lăsa șlapii acasă și se pot orienta către o pereche de papuci înalți, care să le pună în valoare silueta. De asemenea, rochiile de plajă stil boho chic sau în culorii vii sunt cele mai bune opțiuni, deoarece asigură atât un plus de eleganță, cât și confort. Băieților li se potrivesc ținutele lejere, precum cele din in, care denotă bun-gust. Pălăria este un “must”.

  1. Coafura

Chiar dacă sună tentant să îți pregătești părul într-un stil pompos sau să îți fixezi frizura cu gel, este mai bine să eviți aceste alegeri. Apa îți va ruina coafura imediat cum ajungi acolo și, în plus, nu vrei să lași în piscină urme de produse cosmetice. Adoptă o abordare relaxată și ai grijă să folosești o mască hidratantă pentru podoaba capilară atât înainte, cât și după eveniment, deoarece soarele și clorul din bazin îți vor deshidrata părul. 

  1. Crema cu factor de protecție solară

Deși tot mai mulți specialiști atrag atenția asupra efectelor nocive ale expunerii îndelungate la soare, tinerii nu iau în seamă recomandările acestora. Chiar dacă te afli în oraș sau pe malul mării, razele lui sunt la fel de puternice. Fii inteligent și folosește cremă cu factor de protecție solară, pentru a evita arsurile solare și consecințele lor grave, precum cancerul de piele. De asemenea, ține cont că o simplă aplicare nu este suficientă pentru a te apăra de radiațiile ultraviolete. Utilizează loțiunea de fiecare dată când ieși din apă. 

  1. Protecție pentru telefon

Smartphone-ul este un alt detaliu la care trebuie să fii atent. Deoarece este foarte ușor să-l stropești sau să-ți alunece din mână, asigură-te că îl protejezi folosind cea mai bună husă și că îi aplici o folie specială pe ecran. Dacă ești în căutarea unor carcase de Huawei P40 Pro, cu siguranță vei găsi unele cu design modern, care sunt foarte cool și extrem de eficiente.

  1. Jucării și jocuri 

Nu în ultimul rând, nu uita să iei cu tine câteva obiecte care să-ți asigure distracția în apă, alături de prieteni. Poate fi vorba despre o minge sau despre colace cu forme amuzante. De asemenea, caută mai multe idei de jocuri sau competiții, pentru a nu risca să stați toți pe marginea bazinului, fără ca nimeni să ia inițiativa.

Dacă ai pregătit toate aceste detalii, atunci poți fi sigur că vei avea parte de un party pe cinste!