Gala Premiilor Gopo 2019 in exclusivitate la Film Now si Digi24

Miercuri, 20 Februarie 2019
(0 voturi)
TMevents.ro - Gala Premiilor Gopo 2019 in exclusivitate la Film Now si Digi24 TMevents.ro - Gala Premiilor Gopo 2019 in exclusivitate la Film Now si Digi24

Film Now va transmite in direct, in exclusivitate, in data de 19 martie 2019, de la ora 20:00, cel mai prestigios eveniment al cinematografiei romanesti, cea de-a XIII-a editie a Premiilor Gopo. Este primul an in care Gala Premiilor Gopo este adusa cinefililor romani de Film Now si Digi24, in calitate de coproducatori ai evenimentului.

“Parteneriatul cu Premiile Gopo asaza Film Now pe o pozitie privilegiata intre televiziunile de profil. Film Now transmite in direct si in exclusivitate, in urmatoarea luna, evenimentele cele mai importante pentru cineasti si cinefili. Duminica, 25 februarie 2019, Gala Premiilor Academiei Americane de Film si, peste mai putin de o luna, pe 19 martie 2019, Gala Premiilor Gopo, evenimentul care desemneaza cele mai valoroase filme romanesti realizate anul trecut”, a aratat Bogdan Chiritoiu, manager de proiect.
"Ne bucuram sa avem alaturi, la cea de 13-a editie, un partener angajat in sustinerea cinematografiei romanesti, atat prin programele dedicate, unice in peisajul audio-vizual, cat si prin valorile pe care le promoveaza", a declarat Tudor Giurgiu, initiator al Galei Premiilor Gopo.

In premiera in istoria galei, nominalizarile la Premiile Gopo 2019 sunt anuntate si prin intermediul unui mesaj video joi, 21 februarie 2019 (ora 12:30 la Digi 24 si 12:35 la Film Now). Nominalizarile vor fi dezvaluite de Oana Zamfir, producator si prezentatoare Ca-n Filme la Digi24, singura emisiune despre cinematografie din peisajul audiovizual autohton. Dupa anunt, peste 600 de membri activi din industria cinematografica romaneasca vor vota castigatorii trofeelor Gopo 2019.

In perioada care preceda decernarea premiilor, jurnalele de stiri Digi24 vor prezenta reportaje si materiale dedicate filmelor care intra in cursa pentru ravnitele statuete Gopo. Primele vesti de la Gala vor sosi, de asemenea, de la Digi24. Marti, 19 martie 2019, jurnalul Romania 24 va transmite primele imagini si declaratii ale nominalizatilor si invitatilor, iar de la ora 20:00, Film Now va difuza integral si in exclusivitate Gala Premiilor Gopo.

“Morometii 2”, in regia lui Stere Gulea, “Dragoste 1. Caine”, in regia lui Florin serban, “Imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari”, in regia lui Radu Jude, “Pororoca” (regia Constantin Popescu) si “Charleston” (regia Andrei Cretulescu) sunt productiile care intra oficial in cursa pentru trofeul Gopo la categoria Cel mai bun film.
Lista completa a nominalizarilor poate fi consultata pe https://premiilegopo.ro/

Gala Premiilor Gopo 2019, editia a XIII-a, este organizata de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc impreuna cu Asociatia Film si Cultura Urbana, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, al Teatrului National Bucuresti si al agentiei Babel Communications, in parteneriat cu Film Now si Digi24.

Televiziunile Digi24 si Film Now (pay-tv) fac parte din Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai detine detine singurul post TV Ultra HD, Digi 4K, televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, si 4, televiziunile tematice Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile de muzica UTV, Music Channel, Hit Music si posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM si Chill FM.