Ingerii dintre noi – Expozitie de arta divina

Marți, 12 Martie 2019
(0 voturi)
TMevents.ro - Ingerii dintre noi – Expozitie de arta divina TMevents.ro - Ingerii dintre noi – Expozitie de arta divina

Artista plastica Gina Dragomir sustine, prin amabilitatea Consiliului Judetean Timis, expozitia de pictura "Ingerii dintre noi", care va putea fi vizitata in perioada 14-21 martie, la sediul Centrului Multifunctional Bastion.

Vernisajul, la care sunt asteptati toti cei care iubesc arta si frumosul, va avea loc in data de 14 martie, incepand cu ora 18:30, publicul fiind invitat sa admire un numar de 15 lucrari dedicate universului angelic, asa cum apare el in viziunea artistei ajunse, cu acest prilej, la cea de-a opta expozitie personala.

In cadrul evenimentului, vizitatorii se vor putea delecta cu recitaluri muzicale de inalta vibratie. indragitul compozitor Gheorghe Iovu va interpreta la orga o suita de piese din creatia proprie, iar Cristina Struta (pian) & Alina Mihocas (voce) vor sustine, la randul lor, un recital vocal-instrumental in ton cu pictura de pe simeze.

Artista Gina Dragomir, numita si "Pictorita ingerilor", este cunoscuta pentru lucrarile sale pline de viata, de culoare si de lumina, purtatoare ale unui mesaj profund prin formele si simbolurile integrate, care amintesc mereu de divinitate.

Doua dintre creatiile sale au fost selectate anul trecut pentru a fi expuse la Roma si Londra, in cadrul Galeriilor FlyerArt, fiind foarte apreciate de cei care au avut ocazia de a le vedea.

Arta Ginei Dragomir este unica prin faptul ca este intuitiva, iar lucrarile ei pot fi gasite pe site-ul: www.artisanart.ro.