Ariana Grande deschide turneul „Sweetener” cu un spectacol incredibil in Albany, New York

Miercuri, 20 Martie 2019
(0 voturi)
TMevents.ro - Ariana Grande deschide turneul „Sweetener” cu un spectacol incredibil in Albany, New York TMevents.ro - Ariana Grande deschide turneul „Sweetener” cu un spectacol incredibil in Albany, New York

„Noul turneu international al Arianei este un act plin de emotie, look-uri impecabile si hit-uri de netagaduit.” - Rolling Stone

Definitia succesului poate fi tradusa prin crearea unui look si a unei identitati artistice solide, calitati de care superstarul Ariana Grande nu duce lipsa. Dupa ce si-a tinut o lunga perioada fanii cu sufletul la gura, Ariana a inceput mult-asteptatul turneu international, care a debutat cu un show memorabil, ce a avut loc pe 18 martie, in Albany, New York (Times Union Center).

Cu parul bine stans in coada, postura asigurata de botinele cu toc, urechile stralucitoare de pisica si hanorace supradimensionate, Ariana Grande isi insuseste pozitia de regina a muzicii pop. Intr-o lume in care personalitatea artistica devine din ce in ce mai uniforma, Ariana Grande ofera tuturor o lectie despre performanta si un exemplu de profesionalism.

„Sweetener World Tour” este elementul care incoroneaza succesul inregistrat de cele doua albume, recent lansate, ale Arianei – „Sweetener” si „thank u, next”. Al patrulea turneu mondial al artistei a inceput in America de Nord, unde Ariana va fi insotita de Normani, si va continua in Europa, din 17 august, unde Ella Mai va canta in deschidere.