Peste 23.000 de abonamente vandute la Diskoteka Festival - Timisoara devine capitala muzicii retro in 2019

Vineri, 22 Martie 2019
(0 voturi)
TMevents.ro - Peste 23.000 de abonamente vandute la Diskoteka Festival - Timisoara devine capitala muzicii retro in 2019 TMevents.ro - Peste 23.000 de abonamente vandute la Diskoteka Festival - Timisoara devine capitala muzicii retro in 2019

Peste 23.000 de romani se pregatesc pentru distractie la cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 si ’90, dupa ce si-au cumparat abonamente la Diskoteka Festival. Intre 31 mai si 2 iunie 2019, artisti legendari precum Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, SNAP!, Sabrina, Haddaway, Boney M sau East 17 vor canta in Timisoara pe cele 5 scene ale festivalului.

Artistii de talie internationala au raspuns rapid invitatiei de a canta in festival, fara pretentii exagerate sau pe masura notorietatii acestora, spun organizatorii. “stiu ca au un public care ii asteapta cu drag in Romania. si au vazut amploarea festivalurilor de muzica retro din Europa. Mai mult, Diskoteka Festival a strans cei mai multi artisti de straini pe aceeasi scena si multi dintre ei se reintalnesc cu drag in acelasi cadru. Va fi o reuniune fericita si pentru ei.” au declarat organizatorii.

Primele 10.000 de abonamente s-au vandut in timp record in perioada sarbatorilor de iarna, insa petrecaretii iubitori de muzica retro au motive de bucurie, mai au la dispozitie 2 luni pentru a-si achizitiona abonamentele la festival din totalul celor 45.000 puse la bataie de organizatori pentru grandiosul festival.

Pe parcursul celor 3 zile (31 mai, 1 si 2 iunie), organizatorii Diskoteka Festival promit sa readuca publicului atmosfera anilor ’80 si ’90 prin recitalurile artistilor care au dat hiturile ce au definit muzica de dans a celor doua decade - No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, SNAP!, Lian Ross, Baccara, East 17, Alphaville, Alexia, Nana, C-Block, La Bouche. Pe langa cei 50 de artisti, straini si romani, care au lansat pe banda succese muzicale ce se dovedesc si astazi la fel de actuale, organizatorii au pregatit si decoruri spectaculoase atat pentru cele 5 scene cat si pentru intreg stadionul ”Dan Paltinisanu” unde se va desfasura festivalul, actiuni interactive, flash mob-uri inedite si zone comerciale cu aer retro.
Diskoteka Festival va fi fara doar si poate cea mai grandioasa manifestare muzicala din vestul tarii, manifestare de anvergura ce se alatura celor mai mari evenimente muzicale din Europa in 2019.

Biletele pentru Diskoteka Festival pot fi achizitionate de pe www.diskoteka.ro si www.bilete.ro.