5 lucruri pe care trebuie sa le stii înainte sa vezi „Avengers: Endgame” la cinema

Joi, 25 Aprilie 2019
(1 Vot)
tmevents.ro -5 lucruri pe care trebuie sa le stii înainte sa vezi „Avengers: Endgame” la cinema tmevents.ro -5 lucruri pe care trebuie sa le stii înainte sa vezi „Avengers: Endgame” la cinema

Un film al superlativelor înca dinainte de premiera oficiala la cinema, din 26 aprilie, „Avengers: Endgame / Razbunatorii: Sfarsitul Jocului” este cel mai asteptat si dezbatut film al anului.

Fanii Marvel îsi doresc nerabdatori sa afle deznodamantul din cel mai mare eveniment cinematografic din istoria de 11 ani a Universului Cinematografic Marvel si al 22-lea film realizat de Studiourile Marvel.

Fie ca vei alege sa urmaresti filmul în format IMAX, 4DX, în salile VIP sau cele standard, doar la Cinema City poti avea o experienta cinematografica memorabila, completa, asa cum a fost ea gandita chiar de creatorii filmului. Iata 5 lucruri pe care trebuie sa le stii înainte sa vezi „Avengers: Endgame”:

Este al doilea film care a fost filmat integral cu camere IMAX, primul fiind „Avengers: Infinity War”.

„A fost natural pentru noi sa avem cele mai importante evenimente din istoria Marvel sa fie filmate integral cu camere IMAX. Nivelul de ambitie legat de aceste filme este unul foarte înalt, astfel ca aveam nevoie de echipamente care sa ne ajute sa împlinim acele aspiratii. Ca realizatori de filme, au reprezentat instrumente extraordinare pentru noi, felul în care capteaza lumina, culorile... Iar pentru astfel de filme, cu secvente cosmice si personaje impresionante, nu exista un alt mod mai bun de a filma si de a proiecta filmul pentru public. Cred ca oamenii care îl vor vedea în format IMAX vor fi impresionati”, a spus regizorul Joe Russo.

  • Doar în salile T-IMAX de la Cinema City, pe cele mai mari ecrane din tara, iubitorii filmelor, în general, si fanii Marvel, în special, vor avea o experienta de vizionare spectaculoasa si cu 26% mai multa imagine decat într-o sala standard.
  • Pentru prima data în istoria 4DX, a fost integrata Tehnologia Signature Character Motion, prin care efectele 4DX sunt personalizate pentru 10 dintre eroii principali din film, personajele prinzand cu adevarat viata. Aceasta tehnologie reprezinta rezultatul unui an de cercetare din partea producatorilor 4DX specializati pe filmele Marvel. Mai mult, acestia au pus laolalta toate efectele de mediu si de miscare disponibile, pentru a crea o adevarata capodopera 4DX pentru toate simturile. „Formatul 4DX aduce o cu totul alta dimensiune vizionarii acestui film, iar daca fanii îl pot urmari în 4DX cred ca le va placea mult”, a spus regizorul Joe Russo.
  • Actiunea filmului se petrece dupa ce Razbunatorii au fost înfranti de atotputernicul raufacator Thanos, care – dupa ce a strans toate cele 6 pietre ale infinitului – a decimat jumatate din univers, printr-un singur pocnet din degete. Împotriva lui se reunesc acum Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow si Hawkeye – cei sase Razbunatori initiali – carora li se alatura Captain Marvel, Ant-Man, Nebula, Rocket si War Machine.
  • „Avengers: Endgame” are o durata de 3 ore si 1 minut.

Filmul va rula la Cinema City în avanpremiera începand din 25 aprilie 2019, în format IMAX (în AFI Cotroceni Bucuresti si Shopping City Timisoara), în format 4DX (în Mega Mall Bucuresti, Braila Mall, City Park Constanta, Shopping City Timisoara si Iulius Mall Cluj), în salile VIP (în AFI Cotroceni si ParkLake Bucuresti) si în 3D în toate multiplexurile Cinema City din tara. Biletele s-au pus deja în vanzare pe www.cinemacity.ro