Povestea lui Ted Bundy, unul dintre cei mai cunoscuti ucigasi in serie din SUA , vine la cinema

Marți, 30 Aprilie 2019
(1 Vot)
tmevents.ro -Povestea lui Ted Bundy, unul dintre cei mai cunoscuti ucigasi in serie din SUA , vine la cinema tmevents.ro -Povestea lui Ted Bundy, unul dintre cei mai cunoscuti ucigasi in serie din SUA , vine la cinema

1969. Ted (Zach Efron) este un tip foarte aratos, destept, cu farmec si afectuos.

Liz Kloepfer (Lily Collins), o mama care-si creste sigura copiii, cedeaza sarmului acestuia. Pentru ea, Ted e barbatul visurilor ei, asa ca lasa deoparte toate precautiile, si se îndragosteste pana peste cap de acest tanar. Cei doi par cuplul ideal cu o viata ca-n filme, pana într-o zi, cand, parca de nicaieri, totul se prabuseste, si viata lor perfecta se face tandari. Ted e arestat si condamnat pentru o serie de crime din ce în ce mai violente. Grijile lui Liz se transforma rapid în paranoia, caci, pe masura ce probele împotriva lui se aduna, aceasta e fortata sa recunoasca faptul ca acest om cu care îsi împartise pana de curand viata ar putea fi, de fapt, un criminal psihopat.

Aceasta e povestea lui Ted Bundy, unul din cei mai notorii ucigasi în serie ai tuturor timpurilor, privita prin ochii unei femei care l-a iubit si a crezut în el.

EXTREMELY WICKED, SHOCKINGLY EVIL, AND VILE / EXTREM DE PERVERS, SOCANT DE VIOLENT SI DIABOLIC

Drama

Regia: Joe Berlinger

Scenariu: Michael Werwie

Cu: Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan

PREMIERA: 3 MAI 2019

DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 SI PROROM