Antonia face senzatie pe marile ecrane la debutul sau în animatia ,,UglyDolls: Papusi în bucluc”

Joi, 09 Mai 2019
(1 Vot)

Aflata la debutul sau pe marile ecrane în dublajul de animatie, Antonia va putea fi auzita din 10 mai în interpretarea rolului principal din filmul ,,UglyDolls: Papusi în bucluc”, unde îi împrumuta vocea adorabilei si curajoasei Moxy.

,,Sunt foarte bucuroasa ca am avut ocazia sa ma fac auzita si atfel decat o fac în mod normal, asa ca animatia ,,UglyDolls: Papusi in bucluc” se poate spune ca mi-a îndeplinit un vis pe care l-am avut de foarte mult timp. Cu atat mai mult sunt de parere ca Moxy, papusa careia îi dau voce e cumva la fel ca mine: curajoasa si mereu plina de entuziasm si optimism. Nici nu mai spun cat de fericiti au fost copiii mei cand au aflat ca ma vor auzi si la cinema”.

În adorabilul, dar foarte diferitul orasel Uglyville, ciudatenia este celebrata, particularitatile sunt apreciate, iar frumusetea este sarbatorita dincolo de aparente. Aici, curajoasa Moxy si prietenii ei traiesc cu bucurie zi de zi, într-un loc unde posibilitatile sunt nelimitate. Neobisnuitii locuitori din Uglyville îsi mai arunca uneori privirile catre cer, de unde mai apare cate o papusa unicat, gata sa se alature comunitatii.

Moxy îsi iubeste viata alaturi de prieteni, însa curiozitatea o face mereu sa se întrebe ce se afla dincolo de granite. Asa ajung sa descopere Perfectiunea, un oras în care mai multe papusi conventionale sunt antrenate conform celor mai înalte protocoale si odata cu absolvirea cursurilor sunt trimise mai departe în Lumea Reala, unde le asteapta iubirea copiilor care le vor primi cu bratele deschise în viata lor.

În Perfectiune, Moxy si prietenii ei ajung sa fie subiectul planurilor rautacioase puse la cale de Lou, papusa perfecta responsabila de antrenarea recrutilor. Aici, UglyDolls vor afla ce înseamna sa fie diferite si cat de grea e lupta pentru a fi iubite, totul pentru a descoperi într-un final ca nu trebuie sa fii nemaipomenit pentru ca a fi tu însuti e cel mai important.

Cantata si viu colorata, animatia “UglyDolls: Papusi în Bucluc” promoveaza frumusetea interioara si prietenia adevarata, în premiera din 10 mai, doar la cinema.