Spectaculoasa aventura „Godzilla II Regele Monstrilor” are premiera pe marile ecrane din tara din 31 mai

Luni, 20 Mai 2019
(1 Vot)
tmevents.ro -Spectaculoasa aventura „Godzilla II Regele Monstrilor” are premiera pe marile ecrane din tara din 31 mai tmevents.ro -Spectaculoasa aventura „Godzilla II Regele Monstrilor” are premiera pe marile ecrane din tara din 31 mai

Dupa rasunatorul succes global al filmelor „Godzilla” si „Kong: Insula Craniilor” se lanseaza un nou capitol MonsterVerse: „Godzilla II Regele Monstrilor”, o actiune gigant care îl gaseste pe Godzilla împotriva celor mai populari uriasi din istoria culturii pop.

Monarch, o agentie secreta care studiaza o serie de relicve misterioase din mai multe zone de pe planeta, pierde controlul asupra cercetarilor în momentul în care mai multi monstri legendari încep sa se trezeasca la viata si sa raspandeasca haos. Existenta omenirii este amenintata în momentul în care anticele super specii de pradatori lupta pentru suprematie. Atotputernicul Godzilla se va confrunta cu Mothra, Rodan si inamicul suprem Ghidorah – bestia cu trei capete.  

Regizat de Michael Dougherty, filmul îi reuneste în rolurile principale pe Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler si Millie Bobby Brown. Scenariul este semnat de Zach Shields, în timp ce filmul este produs de Mary Parent, Alex Garcia, Brian Rogers, Thomas Tull si Jon Jashni.

O productie Warner Bros. Pictures si Legendary Pictures, spectaculoasa aventura „Godzilla II Regele Monstrilor” are premiera pe marile ecrane din tara din 31 mai, în varianta 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos.