,,John Wick 3: Razboi Total” îsi spulbera adversarii si în box office-ul romanesc

Marți, 21 Mai 2019
(1 Vot)
tmevents.ro -,,John Wick 3: Razboi Total” îsi spulbera adversarii si în box office-ul romanesc tmevents.ro -,,John Wick 3: Razboi Total” îsi spulbera adversarii si în box office-ul romanesc

Keanu Reeves s-a întors pe marile ecrane si odata cu el si cel mai recent film al sau, ,,John Wick 3: Razboi  Total”, care s-a pozitionat direct pe primul loc în box office-ul romanesc, dupa ce în weekendul de lansare a fost vizionat de 58.804 spectatori si a generat încasari în valoare de 1.266.425 lei.

Cea de-a treia parte a celebrei francize îl gaseste pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o noua  situatie la limita imposibilului: viata lui costa acum 14 milioane de dolari, cu o armata de vanatori de recompense neobositi pe urmele lui. Dupa uciderea unui membru al dubioasei organizatii internationale de asasini platiti, conducerea l-a exclus pe Wick, lasandu-l fara protectie în vizorul celor mai nemilosi lunetisti din lume.

În regia lui Chad Stahelski, ,,John Wick 3: Razboi Total” marcheaza un proiect cinematografic ambitios, care i-a solicitat enorm pe actorii din rolurile principale. Pentru a face fata scenelor de lupta si actiune continua din film, Keanu Reeves si Halle Berry au urmat un regim agresiv de antrenamente si au livrat publicului un nou nivel de entertainment.

Daca în urma cu cinci ani de zile, atunci cand a avut loc premiera primului capitol din John Wick era setat un nou standard pentru filmele de actiune, de aceasta data se încearca o redefinire a genului. Conform spuselor lui Keanu Reeves: ,,Numai ideea de a continua povestea, prin frumusetea viziunii lui Chad Stahelski si a face totul posibil cu sprijinul unei echipe devotate este ceva nemaipomenit. Tot ce ne dorim acum este ca oamenii sa se distreze la fel de bine la film, cum am facut-o si noi pe set”, a concluzionat actorul.

„John Wick 3: Razboi Total” este distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toata tara si a avut premiera pe marile ecrane din 17 mai 2019.