,,Pokemon Detectiv Pikachu” le vorbeste fanilor pe marile ecrane

Luni, 10 Iunie 2019
(1 Vot)
tmevents.ro -,,Pokemon Detectiv Pikachu” le vorbeste fanilor pe marile ecrane tmevents.ro -,,Pokemon Detectiv Pikachu” le vorbeste fanilor pe marile ecrane

Asa cum fanii de pretutindeni stiu, Pikachu este un Pokémon si indiferent cat de expresive pot fi aceste creaturi de obicei, doar el este special si poate vorbi, din 7 iunie cand va prinde viata pe marile ecrane din toata tara.

Fie ca este vorba despre dependenta lui de cofeina, amnezia lui controversata sau doar personalitatea sa electrizanta, acest Pikachu este unic, iar Ryan Reynolds stie asta cel mai bine: ,,Are atitudine, nu gluma! Arata ca un bulgare de bumbac galben. (…) Tot filmul este special pentru mine si spun asta pentru ca am mai lucrat la proiecte care implicau mult CGI, însa de aceasta data este diferit. Pur si simplu ai impresia ca acest Pikachu respira pe marele ecran si ca daca întinzi mana îl poti atinge si smotoci. Eu unul nu te-as sfatui sa o faci, pentru ca nu vreau sa fiu responsabil de ce o sa se întample în acest caz”, a declarat Ryan Reynolds, actorul care îi împrumuta vocea adorabilului personaj principal.

Primul film live-action „Pokemon Detectiv Pikachu” este dedicat simpaticului Pikachu, unul dintre cele mai populare personaje animate din întreaga lume.

Povestea începe cu disparitia detectivului Harry Goodman, caz care devine principala misiune a fiului sau, Tim, de doar 21 de ani. În ajutorul tanarului vine fostul partener Pokemon al tatalui, Detectivul Pikachu, un personaj super amuzant, însa cu necunoscute probleme de memorie. Doi parteneri neobisnuiti, dar perfect compatibili (Tim fiind singurul om care poate întelege ce spune blanosul galben) acestia se aventureaza împreuna în dezlegararea încurcatului mister.

În  timp ce alearga dupa dovezi prin orasul Ryme – tinutul fantastic în care oamenii si Pokemonii traiesc în armonie – cei doi fac cunostinta cu tot felul de Pokemoni si descopera un adevar care ameninta pacea din Universul Pokemon.

Din 7 iunie, „Pokemon Detectiv Pikachu” poate fi vizionat pe marile ecrane în versiunea dublata în limba romana sau subtitrata, numai în formatul 3D.