Mihai Bobonete revine in rolul lui Emmet in "Marea Aventura Lego 2"

Vineri, 15 Februarie 2019
(0 voturi)
Tmevents.ro - Mihai Bobonete revine in rolul lui Emmet in "Marea Aventura Lego 2" Tmevents.ro - Mihai Bobonete revine in rolul lui Emmet in "Marea Aventura Lego 2"

Cunoscut pentru rolul sau din serialul "Las Fierbinti", difuzat pe Pro Tv, actorul Mihai Bobonete revine pe marile ecrane, unde din 15 februarie, ii imprumuta din nou vocea adorabilului Emmet din "Marea Aventura Lego 2".

Mihai Bobonete considera ca este o reala provocare dublajul unui personaj animat: "Mi se pare o munca extraordinar de dificila. Nu as putea sa o fac foarte mult timp, pentru ca nu am calitatile necesare, nici tehnice, nici fizice. Stand up-ul este mai usor, imi vine mai la indemana dupa atatia ani.", declara actorul. Despre personajul sau si aventurile care il asteapta in continuarea animatiei care a dat startul freneziei LEGO®, Mihai Bobonete declara: "Noua misiune a lui Emmet este putin mai complicata de aceasta data, cand o sa vedeti ca ajunge si in spatiu, insa asta va las pe voi sa descoperiti uitandu-va la film.", a concluzionat actorul.

Emmet Brickowski este cel mai vesel si amabil tip din oras, totodata singurul care mai crede ca totul e super. Insa dispozitia lui e posibil sa nu fie suficienta pentru viata in noua lume intunecata din Apocalypseburg.

Dupa cinci ani in care totul a fost grozav, locuitorii sunt din nou in pericol: invazia extraterestra LEGO DUPLO® distruge orasul mai repede decat poate fi reconstruit.

Lupta pentru a invinge inamicul si a restaura armonia ii va transporta pe Emmet, Lucy, Batman si prietenii lor in tinuturi foarte foarte indepartate, catre lumi neexplorate, inclusiv intr-o galaxie unde totul este cantat. Misiunea le va testa curajul, creativitatea si abilitatile de reconstructie, dar ii va ajuta in acelasi timp sa afle cat de speciali sunt.

O productie Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group, in asociere cu LEGO System A/S, Lin Pictures/Lord Miller/Vertigo Entertainment, animatia „Marea Aventura LEGO® 2” are premiera pe marile ecrane din 15 februarie, in varianta 3D dublata in limba romana.