"Whiskey Cavalier" in premiera si in exclusivitate la Film Now

Miercuri, 27 Februarie 2019
(1 Vot)
TMevents.ro - "Whiskey Cavalier" in premiera si in exclusivitate la Film Now TMevents.ro - "Whiskey Cavalier" in premiera si in exclusivitate la Film Now

Serialul de actiune “Whiskey Cavalier”, lansat astazi in Statele Unite, va fi difuzat de Film Now in exclusivitate in Romania.

In fiecare vineri de la ora 20:00, pasionatii genului action-comedy se vor intalni cu agentii FBI Scott Foley (“The Unit”, “Felicity”) si Lauren Cohan (“The Walking dead”), un cuplu care te duce cu gandul la domnul si doamna Smith. Primul episod al serialului va fi difuzat de Film Now in data de 1 martie 2019.

“Whiskey Cavalier” este cel de-al cincilea serial HFUS adus de Film Now in Romania in ultimele luni. Incepand din toamna anului trecut, abonatii Film Now s-au bucurat de sosirea ultimului sezon “Lethal Weapon” (“Arma mortala”), de cel mai nou marca Robert Zemeckis, Manifest (“Destinatia”), de “Experimentul” lui Ridley Scott si de comedia “God friended me”.
“Whiskey Cavalier”, o combinatie savuroasa de actiune, love-story si umor

Agentii FBI Will Chase (Scott Foley), nume de cod Whiskey Cavalier si Frankie Trowbridge (Lauren Cohen) alias Fiery Tribune sunt desemnati sa conduca o echipa internationala de superspioni. Li se alatura cea mai buna prietena a lui Will, Susan (Ana Ortiz), confidentul lui Frankie, Jai Datta (Vir Das), si Edgar Standish (Tyler James Williams), un analist dubios care coaguleaza echipa in jurul lui atunci cand este rapit. Cei patru trebuie sa gaseasca resorturile necesare sa lucreze impreuna pentru a salva lumea, si, ocazional, unul pe celalalt, in timp ce cutreiera caile incurcate ale prieteniei, romantismului si birocratiei.

Episodul pilot, difuzat in SUA in avanpremiera la inceputul saptamanii, a atras deja o suita de reactii pozitive. Criticul de televiziune Robert Lloyd marturiseste ca a fost incantat de prima intalnire cu “Whiskey Cavalier” , favoritul sau intre alte seriale de gen lansate in aceasta perioada.

“Whiskey Cavalier” va rula pe Film Now in fiecare vineri la ora 20:00 si va fi reluat duminica la 19:15.