Traieste din plin primul film Marvel cu o supereroina in rol principal, in formatele IMAX si 4DX

Miercuri, 13 Martie 2019
(1 Vot)
TMevents.ro - Traieste din plin primul film Marvel cu o supereroina in rol principal, in formatele IMAX si 4DX TMevents.ro - Traieste din plin primul film Marvel cu o supereroina in rol principal, in formatele IMAX si 4DX

„Captain Marvel” – unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an – aduce pe marile ecrane povestea unuia dintre cei mai puternici eroi din Universul Cinematografic Marvel. Doar la Cinema City, impresionanta productie poate fi vizionata in formatele spectaculoase IMAX si 4DX.

Iubitorii de cinema stiu deja: formatul IMAX inseamna o geometrie speciala a sali, efecte vizuale uluitoare, imagini clare precum lacrima, culori stralucitoare si un sunet zguduitor. Iar pentru a le oferi spectatorilor o experienta cu adevarat imersiva, prin care sa simta ca sunt chiar acolo, alaturi de Carol Danvers aka Captain Marvel, de-a lungul aventurii ei intergalactice, regizorii Anna Boden si Ryan Fleck au formatat „Captain Marvel” special pentru formatul IMAX, o serie de secvente fiind redate cu 26% mai mult din punct de vedere al imaginii. Astfel, doar in salile T IMAX de la Cinema City, pe cele mai mari ecrane de cinema din tara, fanii Marvel vor putea vedea cel mai bine razboiul intergalactic dintre cele doua rase extraterestre.

Pentru cei dornici de adrenalina si o experienta cinematografica pentru toate simturile, raspunsul sunt salile 4DX, in care efectele de miscare se imbina cu cele de mediu, sincronizate cu actiunea de pe ecran. Captain Marvel, personajul principal jucat de actrita Brie Larson, dobandeste o forta extraordinara, precum si abilitatea de a zbura, astfel ca, pentru a arata puterea noii supereroine Marvel si a intensifica trairile spectatorilor, au fost implementate cele mai detaliate si delicate efecte 4DX, care ii vor tine pe cei din sala complet captivati.

Filmul ruleaza la Cinema City in format IMAX (in AFI Cotroceni Bucuresti si Shopping City Timisoara), in format 4DX (in Mega Mall Bucuresti, Braila Mall, City Park Constanta, Shopping City Timisoara si Iulius Mall Cluj), in salile VIP (in AFI Cotroceni si ParkLake Bucuresti) si in format 3D in toate cinematografele Cinema City din tara. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, dar si online pe www.cinemacity.ro