Premiera la Cinema City: Eroii Disney Junior vin pe marele ecran

Luni, 18 Martie 2019
(1 Vot)
TMevents.ro - Premiera la Cinema City: Eroii Disney Junior vin pe marele ecran TMevents.ro - Premiera la Cinema City: Eroii Disney Junior vin pe marele ecran

Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Kion si Vampirina, dar si Bingo si Rolly le dau intalnire copiilor la Cinema City, intr-o proiectie speciala de episoade in premiera din cele mai indragite seriale ce ruleaza pe canalul Disney Junior. Astfel, copiii isi vor vedea eroii preferati din serialele „Mickey si pilotii de curse”, „Garda felina” si „Vampirina”, in episoade noi, intr-o experienta cinematografica interactiva si incitanta.

Gazda evenimentului va fi Mickey Mouse interactiv, care ii va antrena pe copii, in pauza dintre episoade, la joaca si distractie, in cel mai vesel party la cinema. Vor fredona cantecele preferate si vor dezlega puzzle-uri si jocuri educative alaturi de Mickey si trupa lui de piloti de curse, de Vampirina si de Prietenii catelusi.

Proiectul „Disney Junior in Cinema” este organizat pentru prima data in Romania de Disney Junior in parteneriat cu Cinema City Romania si distribuit de Forum Film. Proiectiile vor avea loc in zilele de sambata, 23 martie, si duminica, 24 martie, in toate cele 26 de cinematografe Cinema City din tara: Bucuresti (AFI Cotroceni, Mega Mall, ParkLake, Sun Plaza), Arad (Atrium Mall), Bacau (Arena Mall), Baia Mare (VIVO!), Braila (Braila Mall), Cluj-Napoca (Iulius Mall si VIVO!), Constanta (City Park si VIVO!), Deva (Shopping City), Drobeta-Turnu Severin (Severin Shopping Center), Iasi (Iulius Mall), Piatra Neamt (Shopping City), Ploiesti (AFI si Shopping City), Pitesti (VIVO!), Suceava (Iulius Mall), Targu Jiu (Shopping City), Targu Mures (European Retail Park), Timisoara (Iulius Mall si Shopping City), Galati (Shopping City) si Ramnicu Valcea (Shopping City).

Biletele pot fi achizitionate direct din cinematograf sau online, accesand cinemacity.ro