Muzica

Stefania ne prezinta noul sau single despre dragoste si iertare, "Aleg sa iert"

Joi, 17 Octombrie 2019

Dupa ce a pus in valoare frumusetea simplitatii unei femeii in „Gospodiva”, Stefania lanseaza „Aleg sa iert”, un single despre dragoste si iertare, ce este insotit de un videoclip in care artista imbina muzica si dansul, prima sa iubire.

JO si Juno isi canta si arata iubirea in “Cauta-ma”, prima lor piesa impreuna

Luni, 02 Septembrie 2019

JO si Juno lanseaza “Cauta-ma”, prima lor piesa impreuna, o declaratie de dragoste cu un videoclip fierbinte ca o noapte de amor.

Indila isi prezinta primul single extras de pe urmatorul album - „Parle à ta tête”

Luni, 02 Septembrie 2019

Indila, cantareata de origine franceza care cucerit toate top-urile cu hit-ul „Derniere Danse”, lanseaza piesa „Parle à ta tête”, primul single extras de pe urmatorul album al artistei.

„O sa fie bine” - un statement emotionant semnat AMNA

Marți, 13 August 2019

AMNA a lansat „O sa fie bine”, o piesa plina de sensibilitate, compusa de catre artista intr-un moment delicat al vietii sale.

„Undeva la mijloc” este cel mai fresh single lansat de Lidia Buble

Marți, 06 August 2019

Cel mai nou single al Lidiei vine insotit de un videoclip incitant in care talentata artista dezvaluie o atitudine de „bad girl” si un look rock, extrem de sexy.

What’s UP cere ajutor la „Petrecerea Burlacilor”

Vineri, 19 Iulie 2019

What’s UP este la „Petrecerea Burlacilor”, un party desprins parca din filmele de la Hollywood. Pe o plaja pustie, cu flashback-uri si „amintiri” in ghiozdan, What’s UP cauta ajutor in cel mai nou clip al sau regizat de Iulian Moga.

Pavel Stratan si Radu Sirbu, doi dintre cei mai talentati artisti de peste Prut, isi unesc fortele pentru o colaborare unica

Joi, 18 Iulie 2019

Cu performante inedite, zeci de premii, recorduri si experienta muzicala de aproape 20 de ani, cei doi tatici au compus pentru Cezar, mezinul familiei Stratan, si Eva Maria, fiica lui Radu si Sianna Sirbu, piesa „Alta data”.

Dupa 17 ani de pauza, André, fenomenul muzical al anilor 2000, se reuneste si lanseaza „Reset la inima”

Miercuri, 10 Iulie 2019

Legendara trupa André s-a reunit si a revent cu o noua piesa! Cele doua fete pline de energie, curaj si originalitate, revin cu forte proaspete si au lansat „Reset la inima”.