Ariana Grande continua sa demonstreze lumii ca este una dintre cele mai active reprezentante ale genului pop

Joi, 04 Aprilie 2019 Scris de Andy Pascu
(0 voturi)
tmevents.ro - Ariana Grande continua sa demonstreze lumii ca este una dintre cele mai active reprezentante ale genului pop tmevents.ro - Ariana Grande continua sa demonstreze lumii ca este una dintre cele mai active reprezentante ale genului pop

Ariana Grande lanseaza piesa „Monopoly”, o colaborare cu Victoria Monét, la putin timp dupa ce a luat cu asalt toate clasamentele muzicale cu albumul „thank u, next”.

Monét a ajutat-o pe Ariana, in calitate de compozitoare, sa scrie materialul celui mai recent album al sau si a contribuit inclusiv la succesul de necontestat al hit-ului „7 Rings”, ce a petrecut opt saptamani in fruntea clasamentului Billboard Hot 100.

Piesa „Monopoly” vine insotita de un material video regizat de catre Alfred Flores si Ricky Alvarez. Clipul dezvaluie o alta perspectiva si o complet alta abordare, ce se plaseaza in antonimie cu vizualurile si productiile lansate de Ariana in trecut, care au dispus de bugete colosale. Videoclipul piesei „Monopoly” este special adaptat pentru social media si le intruchipeaza pe cele doua superstaruri in ipostaze naturale, fara prea multe efecte, cu exceptia suprapunerii unor emoji-uri.

Asa cum „7 Rings” o gaseste pe Ariana in postura uluitoare de a valorifica genul rap, „Monopoly” ii ofera ocazia de a demonstra ca detine si stapaneste aceasta abilitate, pe care artista nu se sfieste a o fructifica.

„Visul meu a fost sa fiu – bineinteles cu nu un rapper, dar mi-am dorit sa pun muzica in forma in care rapperii reusesc”, a declarat Ariana Grande anul trecut, intr-un interviu pentru Billboard.

Ariana si Victoria au inceput, inca de saptamana trecuta, sa ofere fanilor cateva indicii referitoare la marea lansare a „Monopoly”, provocand multa agitatie in social media. Luand in considerare succesul albumului „thank u, next”, piesa „Monopoly” detine toate datele necesare pentru a urca rapid in clasamentele muzicale si pentru a deveni hit.