DJ Sava si Ioana Ignat colaboreaza pentru prima oara

Vineri, 05 Aprilie 2019 Scris de Astrid Pop
(0 voturi)
tmevents.ro - DJ Sava si Ioana Ignat colaboreaza pentru prima oara tmevents.ro - DJ Sava si Ioana Ignat colaboreaza pentru prima oara

DJ Sava lanseaza prima sa piesa din acest an chiar de ziua sa si colaboreaza cu frumoasa Ioana Ignat, una dintre cele mai iubite artiste pop din tara.

Cu un vibe ce te duce cu gandul la zilele toride de vara si vocea inconfundabila a Ioanei Ignat, „N-am nevoie” este un single fresh, compus de Theea Miculescu, Mihai Catalin Tamazlicaru, Razvan Dediu, Alex Antonescu (Zagga) si Ioana Ignat, si produs de DJ Sava impreuna cu Mihai Catalin Tamazlicaru, Razvan Dediu si Alex Antonescu (Zagga).

„Ma bucur foarte mult ca s-a intamplat ca de ziua mea sa lansez «N-am nevoie» - pentru ca astazi nu am nevoie de nimic, doar de prieteni si oameni dragi. Ioana este un artist foarte talentat, iar vocea ei se potriveste perfect pe aceasta piesa”, declara DJ Sava.

„In dragoste avem parte de un cumul de sentimente, iar aceasta piesa pune pe note muzicale cuvinte care in aparenta sunt contradictorii, dar in esenta, nu mai au aceeasi insemnatate unele fara altele. Acest cantec este pentru toti cei care «au nevoie» de un pansament perfect pentru dor. Muzica este cel mai frumos cadou, iar eu sper ca succesul acestei colaborari sa fie unul dintre cele mai memorabile cadouri pentru DJ Sava, chiar de ziua lui”, adauga Ioana Ignat.

Pana in prezent, DJ Sava a colaborat cu artisti precum Raluka, Connect-R, Alina Eremia, Faydee si Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit atat publicul din Romania, cat si de peste hotare si care au adunat zeci de milioane de vizulizari pe YouTube. in ultimii ani, DJ-ul a lansat "Nena" (alaturi de Barbara Isasi), "Sea Lo Que Sea" (alaturi de Carine), “Coco Bongo” (alaturi de Olga Verbitchi). Vara trecuta, DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul si clipul „Wild Fire”, iar in urma cu cinci luni a lansat „Magical Place” impreuna cu IOVA, una dintre cele mai noi aparitii pe scena muzicii romanesti.

Ioana Ignat a ajuns in topurile muzicale cu piesa “Doar pe a ta” (alaturi de Edward Sanda), care s-a pozitionat pe primele locuri in chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de saptamani in anul 2017. Pe langa timbrul vocal inconfundabil, Ioana Ignat este si o foarte talentata compozitoare, majoritatea pieselor lansate de ea apartinandu-i. Printre single-urile de succes ale artistei se numara si “Nu ma uita”, care a adunat peste 62 de milioane de vizualizari pe YouTube si „in Palma Ta“, piesa ce a ocupat de asemenea primele pozitii in topurile radio si TV. Cel mai recent single al artistei se numeste „Muritor”, iar in urma cu 3 saptamani a colaborat cu Speak pentru „Ca nebunii”.