"Echo" - O piesa electrizanta semnata Yamira

Luni, 08 Aprilie 2019 Scris de Simona Vlad
(1 Vot)
tmevents.ro - "Echo" - O piesa electrizanta semnata Yamira tmevents.ro - "Echo" - O piesa electrizanta semnata Yamira

Yamira, solista care a promovat peisajele din Romania mai ceva ca un agent de turism, a lansat o noua piesa, "Echo",melodie cu care te invita pe ringul de dans .

La debutul sau in muzica in 2015, cantareata a inregistrat un adevarat succes cu videoclupul „Waterfalls”, filmat la cascada Bigar (Parcul National Cheile Nerei), cetatea Slimnic (zona Sibiului) si tunelul iubirii (zona Caransebesului), si a ajuns rapid la radio-urile si posturile TV din Grecia, Albania, Cipru si Bulgaria. si de data aceasta artista isi doreste sa transmita energie pozitiva fanilor ei cu noua piesa "Echo".

"Echo este piesa mea preferata. Cand l-am cunoscut pe producatorul Magic Juice a fost dragoste la prima vedere, din punct de vedere muzical desigur. A stiut exact ce mi se potriveste si cand mi-a prezentat piesa, stiam ca vom incepe o colaborare de lunga durata. Tot el mi-a compus si piesa Drop This Beat On You. Echo este o piesa cu ingredient atractiv. Imi place extrem de mult refrenul fiind extrem pozitiv si te face imediat sa-l fredonezi", a declarat Yamira.

Cine se ascunde de fapt in spatele numelui Yamira

Yamira a fost primita foarte bine in tarile balcanice, dar pana sa ajunga sa cunosca succesul international ea a muncit foarte mult. Tanara cantareata, pe numele ei real Andreea Florentina Ispas, s-a nascut in Bucuresti a avut primul contact cu dansul si muzica la 7 ani.

A luat lectii de dans timp de 8 ani si a studiat canto, ca sa poata exploata talentul mostenit de la bunica ei. A facut o parte din studii la Milano, dar artista a decis sa se intoarca in orasul natal, unde a continuat cu doua facultati si doua masterate.