Iulia Dumitrache si Sonny Flame lanseaza "Sticla de gin"

Marți, 09 Aprilie 2019 Scris de Andy Pascu
(1 Vot)
tmevents.ro - Iulia Dumitrache si Sonny Flame lanseaza "Sticla de gin" tmevents.ro - Iulia Dumitrache si Sonny Flame lanseaza "Sticla de gin"

Dupa ce a cucerit publicul cu vocea sa puternica si energia pe care o are atunci cand urca pe scena, Iulia Dumitrache lanseaza single-ul si clipul „Sticla de gin”, in colaborare cu Sonny Flame.

Muzica si textul sunt compuse de catre Andrei Ropcea (Randi), iar orchestratia este realizata de Mario Stoica si Alin Ilies. „Sticla de gin” este o piesa despre dragostea regasita, dar si despre amintirile frumoase pe care iubirea le lasa in urma.

„Cand mi-au propus baietii de la Famous Production sa cant aceasta piesa, eram foarte entuziasmata, mi-a placut de la primul vers. Pe Sonny Flame l-am cunoscut la studio, iar dupa cateva sesiuni, ne-am dat seama ca ne potrivim perfect atat ca voci, cat si ca vibe. «Sticla de gin» este o piesa cool, tare draga mie, in care ne-am putea regasi cu totii”, declara Iulia Dumitrache.

„Mi-a placut foarte mult starea piesei si cum a interpretat Iulia, asa ca m-am bucurat sa colaboram. Totul a decurs foarte bine, atat in studio, cat si la filmari. Sunt foarte multumit de tot ce s-a intamplat si consider ca ne-am potrivit in acest peisaj”, adauga Sonny Flame.

Cu un timbru vocal puternic, Iulia Dumitrache s-a facut remarcata pentru prima oara in cadrul emisiunii concurs „Vocea Romaniei” unde a cucerit atat juriul, cat si publicul cu energia si aparitia sa. Pana in prezent, Iulia a lansat single-uri precum „K.O.”, „Supersonic”, „Unde”, „Iubeste-ma” si „Rani deschise”. in urma cu putin timp, artista a lansat „Balkanic Show”, proiect ce pune in scena un eveniment muzical live, unde cele mai cunoscute piese combina elemente makedonesti, sarbesti, arabesti, grecesti, dar si romanesti.

Sonny Flame a colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Connect-R si Mike Diamondz pentru piese precum „Summer Days” si „I got love”. Artistul a inceput sa scrie versuri si sa compuna piese la varsta de 15 ani, condus de pasiunea sa pentru muzica. Au urmat piese de succes precum „Babylon”, alaturi de DJ Zet, “Sale el Sol”, Loca pasion”, “Pune-ma-n cap”, “Print si cersetor” (feat. Connect-R) care au adunat peste 50 milioane de vizualizari pe YouTube.