Morandi vrea sa cucereasca SUA

Miercuri, 17 Aprilie 2019 Scris de Tibi Senco
(2 voturi)
tmevents.ro - Morandi vrea sa cucereasca SUA tmevents.ro - Morandi vrea sa cucereasca SUA

Au cucerit peste 20 de tari cu #kalinka, iar celebrul DJ Burak Yeter a realizat un remix al piesei. Acum, Morandi lanseaza versiunea urbana a single-ului #Kalinka, in colaborare cu rapperul texan Swanny Ivy.

Kalinka are peste 52.000.000 de vizualizari pe YouTube, sute de mii de stream-uri pe platformele digitale, si este difuzata pe numeroase radiouri sau televiziuni muzicale la nivel mondial.

Romania, Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Croatia, Germania, Ungaria, Israel, Bulgaria, Belarus, Ucraina, Kazakhstan, Austria, Cipru, Ecuador, Estonia, Moldova, Sri Lanka si Emiratele Arabe Unite sunt tarile in care piesa “Kalinka” a ajuns una dintre cele mai ascultate melodii, datorita difuzarilor radio si tv, dar si a prezentei pe primele locuri pe Shazam si in topurile Apple Music, iTunes si Spotify.

Pentru ca sunt intotdeauna in cautare de colaborari cu artisti originali si talentati, Marius Moga si Randi au pus la cale un featuring de milioane cu Swanny Ivy, un artist ce face parte din noul val de rapperi din SUA.

Noua versiune a piesei are un sound urban si este perfecta pentru petrecerile la care vom dansa vara aceasta.

Kalinka este produsa de Randi si Marius Moga, refrenul fiind o preluare din celebra piesa ruseasca a compozitorulului Ivan Larionov.

“Morandi a insemnat intotdeauna diversitate, atat in privinta sound-ului, versurilor, a vocilor prezente pe piese, cat si a colaborarilor cu alti muzicieni. Ne bucuram ca piesa noastra a ajuns sa fie ascultata in numeroase tari si speram ca acum vom cuceri si publicul american cu aceasta versiune. Swanny Ivy este un artist talentat si suntem siguri ca veti fi de aceeasi parere in momentul in care veti da #play piesei.”, au declarat Marius si Randi.

Swanny Ivy este un artist care combina Hip-Hop, Soul & trance, rezultatul fiind un sound eclectic foarte apreciat pe scena muzicala din San Antonio, Texas. Artistul a atras atentia tuturor prin show-urile live cu un sound unic si o estetica iesita din tipare.

Morandi este unul dintre primele proiecte muzicale romanesti care au cucerit piata internationala. In 2004 se lansa primul single, Love Me, si au urmat 3 albume de succes care au cucerit radiourile si cluburile din peste 16 tari, sute de concerte, nenumarate premii nationale si internationale si turnee de promovare. Majoritatea pieselor Morandi au ocupat locul 1 in topurile din Europa de Est, iar hit-ul Angels a fost declarat la momentul respectiv cea mai descarcata piesa din toate timpurile in Rusia si Ucraina.