Taylor Swfit lanseaza „ME!” ft. Brandon Urie

Joi, 02 Mai 2019 Scris de Andrei Mateiu
(1 Vot)
tmevents.ro -Taylor Swfit lanseaza „ME!” ft. Brandon Urie tmevents.ro -Taylor Swfit lanseaza „ME!” ft. Brandon Urie foto : Footwear News

„<Me!> este dovada dulce si colorata ca transformarea lui Taylor Swift nu va înceta niciodata” – Vanity Fair 

„O încantare fantasmagorica”– Variety

O noua era Taylor Swift începe acum. Superstarul pop pregateste cel de-al saptelea album de studio, a carui lansare este anuntata de single-ul „ME!” feat. Brandon Urie (Panic! At the Disco).

Videoclipul piesei scrise si produse în colaborare cu Joel Little (Lorde) este unul pe masura reputatiei lui Taylor, colorat si efervescent, regizat de renumitul Dave Meyers („Sicko Mode”, „God Is a Woman”).

„ME!” este o piesa pop aerata si plina de viata, ce aduce oarecum aminte de materialul-fenomen, „1989”. Lansarea single-ului a fost anuntata în cadrul unui interviu al artistei cu Robin Roberts, pe ABC, care a fost urmat de o lunga perioada de teasing pe pagina lui Taylor de Instagram.

Videoclipul îi are ca protagonisti pe Swift si Urie, a caror cearta (în limba franceza), o face pe Taylor sa evadeze într-o lume de vis, unde aceasta canta despre cum, în ciuda defectelor ei, partenerul nu va putea gasi niciodata pe cineva aidoma ei.