Yasiris colaboreaza pentru a doua oara cu Hyenas

Vineri, 10 Mai 2019 Scris de Suzana Rainea
(1 Vot)
tmevents.ro -Yasiris colaboreaza pentru a doua oara cu Hyenas tmevents.ro -Yasiris colaboreaza pentru a doua oara cu Hyenas

Compusa si produsa de Yasiris si Hyenas, "Dame" este o piesa fresh, senzuala, care te va face sa arati cele mai cool miscari de dans.

Single-ul este lansat alaturi de un videoclip „fierbinte”, dinamic, regizat de San si produs de Cat Music, ce dezvaluie sex appeal-ul coplesitor al artistei. „Ma bucur sa va prezint noul meu single, #Dame, prima piesa ale carei versuri le-am scris. De asemenea, sunt foarte fericita ca am colaborat din nou cu Hyenas. Suntem ca o mica familie dupa ce am lansat impreuna cu ei, Juan Magan si Mohombi piesa #ClaroQueSi - speram sa fie un succes la fel de mare si #Dame. Imi place mult sa lucrez cu Hyenas, sunt doi producatori si compozitori foarte talentati”, marturiseste Yasiris.  Alba Yasiris Almonte Díaz (Yasiris) s-a nascut în Republica Dominicana si din 2008 locuieste in Spania. In urma cu doi ani, artista a participat la concursul "Gana Con Tu Voz" si a castigat finala la Madrid. Anul trecut a lansat piesa de debut, "Hasta Manana (Mmm)", alaturi de Ilinca, unul dintre cei mai iubiti artisti din tara care a reprezentat Romania la Eurovision Song Contest 2017. Filmat in Javea, clipul dezvaluie un paradis plin de culoare, care se se imbina cu ritmul piesei si vibe-ul pozitiv.  In februarie, Yasiris a colaborat cu Juan Magan, Mohombi si Hyenas pentru "Claro Que Si", o piesa ce combina genuri muzicale de la moombahton pana la reggaeton si dancehall. La putin timp dupa lansare, piesa a ajuns in topurile muzicale din Romania. De asemenea, a generat peste 2.000.000 de stream-uri pe platformele digitale si peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube.