Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta videoclipul piesei „Tare Rau”, cel mai nou single Mitza, o colaborare cu Grasu XXL si BTW

Marți, 14 Mai 2019 Scris de Andrei Mateiu
(1 Vot)
tmevents.ro -Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta videoclipul piesei „Tare Rau” tmevents.ro -Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta videoclipul piesei „Tare Rau”

„Tare Rau” este primul single lansat de Mitza dupa albumul „Nascut la Revolutie”, pe care l-a prezentat publicului în 2018, atat în format digital, cat si într-un format unic – caseta audio.

Videoclipul, filmat în luna aprilie a acestui an, este regizat de Ionut Trandafir, regizor care nu se afla la prima colaborare cu artistii Okapi Sound, si a fost filmat one shot, în studioul lui Vladinsky, unul dintre cei mai apreciati pictori din Romania. Personajul principal din videoclip este actrita Madalina Craiu. Piesa a fost produsa de Mitza, muzica este semnata alaturi de Alexandru Radu si Cristian Pascu (BTW), iar de mix si master s-a ocupat Grasu XXL, la Okapi Sound Studio.

Noul single Mitza poate fi descarcat de pe toate platformele de download disponibile (iTunes, Google Play si nu numai), cat si ascultat direct prin aplicatiile de streaming (Apple Music, Spotify, Google Play Music etc.).

Nascut la Revolutie”, al doilea material semnat de Mitza, include un cumul de subiecte si stari prezentate din perspectiva celor care au crescut si copilarit la începutul anilor ‘90, în perioada urmatoare Revolutiei din ’89. Albumul contine noua piese si doar o colaborare pentru piesa “Nimicuri”.