„Tough Love”, noul single semnat Avicii, se bucura acum de un material video de o sensibilitate coplesitoare

Marți, 14 Mai 2019 Scris de Suzana Rainea
(1 Vot)
tmevents.ro -„Tough Love”, noul single semnat Avicii, se bucura acum de un material video de o sensibilitate coplesitoare tmevents.ro -„Tough Love”, noul single semnat Avicii, se bucura acum de un material video de o sensibilitate coplesitoare

Videoclipul a fost regizat de catre Fredrik Benke Rydman si produs de Christian Kuosmanen.

Ideea ce sta la baza videoclipului piesei „Tough Love” se materializeaza sub forma unei coregrafii hipnotice, a carei executie aduce împreuna o serie întreaga de elemente opuse, menite a sugera amalgamul si frenezia sentimentelor generate de tumultul unei iubiri pasionale. Povestea creionata prin miscarile celor doi dansatori încorporeaza elemente simbolice puternice, chiar brutale, carora li se suprapun o gingasie si o eleganta incontestabile.Regasita pe albumul „TIM”, produsa si scrisa de catre Avicii, în colaborare cu Vincent Pontare si Salem Al Fakir (Vargas & Lagola), piesa „Tough Love” exprima dorinta lui Avicii de a descoperi noi teritorii muzicale, aducand la viata un corp omogen de sunete, ce îti vor intra automat în cap.
Al Fakir si Pontare se numara printre cei mai fideli colaboratori ai lui Avicii, alaturi de care acesta a lucrat pentru piese precum „Silhouettes”, „Hey Brother”, „Without You” si multe altele. Dupa ce a explorat muzica specifica Indiei de nord, în primavara anului 2018, Tim i-a contactat pe cei doi si le-a aratat descoperirile sale.
„Tough Love” este cel mai recent single lansat de pe albumul „TIM”. Cand Tim Bergling a murit, întregul material era aproape gata. A lasat în urma o colectie de piese aproape terminate, împreuna cu note, conversatii prin e-mail si mesaje legate de noile piese. Compozitorii ce au ajutat la procesul de lansare al albumului au facut tot posibilul pentru a conserva si exploata viziunea artistica a lui Avicii asupra muzicii.