Dirty Nano lanseaza primul single din cariera: „Promite-mi” feat Alina Eremia

Joi, 16 Mai 2019 Scris de Cristi Beia
(1 Vot)
tmevents.ro -Dirty Nano lansează primul single din carieră: „Promite-mi” feat Alina Eremia tmevents.ro -Dirty Nano lansează primul single din carieră: „Promite-mi” feat Alina Eremia

Echipa formata din Tinu Vidaicu si George Hora s-a remarcat în scena clubbing a ultimilor ani, datorita remix-urilor Dirty Nano, care au devenit virale în randul fanilor Deep House.

Dupa 2 CD-uri lansate, în care au reinterpretat oficial hit-urile celor mai trending artsti si au strans zeci de milioane de ascultari pe Youtube, baietii au scos primul original mix. Piesa se numeste „Promite-mi” si este un featuring cu Alina Eremia pe vocal, cu versuri scrise de catre Denis Roabes, solistul The Motans.

Este o poveste de dragoste zguduitoare si sincera, care prin puterea emotiilor ne schimba perceptia despre ce înseamna fericirea. Trairile ireale ale iubirii, în care ne regasim, în amestec cu beat-ul ce poarta semnatura Dirty Nano, ofera release-ului potential de Nr.1, nu doar pe internet, ci si la radio sau TV. Cei doi timisoreni au semnat cu casa de discuri Global Records, iar astfel se anunta numeroase proiecte #dirty pe viitor pe care le asteptam cu sufletul la... dans! 

„Muzica este pasiunea noastra reala, sub orice forma s-ar afla ea. Bucuria pe care am produs-o cu cele 2 volume de remix-uri a condus la urmatoarea etapa de evolutie a proiectului Dirty Nano. Era pasul firesc pe care trebuia sa îl facem si astfel am imprimat semnatura #dirty pe prima productie originala.  <Promite-mi> nu este un nou început, ci doar continuarea drumului pe care îl parcurgem cu sunetul nostru prin milioane de suflete, de ani întregi. Suntem norocosi ca am lucrat cu oameni atat de talentati si pe film cu noi si le multumim pentru asta prietenilor de la Global Records, Alinei Eremia pentru patosul pus în vocal si lui Denis, de la The Motans, pentru versurile profunde. Sa ne ascultam o viata!”, declara baietii de la Dirty Nano.