Halsey prezinta single-ul & videoclipul „Nightmare”

Vineri, 17 Mai 2019 Scris de Cristi Beia
(1 Vot)
tmevents.ro -Halsey prezinta single-ul & videoclipul „Nightmare” tmevents.ro -Halsey prezinta single-ul & videoclipul „Nightmare”

Halsey, superstarul nominalizat la premiile Grammy, identifica si analizaeaza profilul femeilor din societatea actuala si da voce unor subiecte neatinse pana acum prin lansarea unuia dintre cele mai puternice single-uri din ultima perioada, „Nightmare”.

Materialul video ce însoteste „Nightmare” se bazeaza pe un concept gandit chiar de Halsey, care se materializeaza prin viziunea regizorala a renumitei Hannah Lux Davis (Ariana Grande, Ciara), alaturi de care Halsey a creat si videoclipul piesei „Alone”.
Pentru ca veridicitatea videoclipului sa fie conservata, Halsey a tinut ca toate personajele din videoclip sa fie femei.
Saptamana trecuta, Halsey a tinut doua spectacole intime la New York City’s Webster Hall, unde a cantat integral primul sau album, „Badlands” (2015), urmand ca în cea de-a doua seara sa interpreteze piesele regasite pe cel de-al doilea material al sau, „Hopeless Fountain Kingdom” (2017).
Halsey a setat cateva recorduri prin lansarea din 2018 a single-ului „Without Me”. În martie 2019, aceasta a devenit primul artist din istorie care s-a înlocuit pe sine, de doua ori pe prima pozitie a clasamnetului U.S. Pop Songs Airplay, unde „Without Me” a surclasat „Eastside”, colaborarea dintre Halsey, Benny Blanco si Khalid. De asemenea, „Without Me” este piesa interpretata de o femeie care a stat cel mai mult în Top 10 al Billboard Hot 100 si una dintre cele 9 piese care au petrecut peste 28 de saptamani în Top 10. În ceea ce priveste numarul de ascultari, „Without Me” este certificata cu 4 discuri de platina în US, iar videoclipul oficial al piesei înregistreaza peste 100 de milioane de vizualizari.