Duncan Laurence este marele castigator Eurovision Song Contest 2019

Luni, 20 Mai 2019 Scris de Andrei Mateiu
(1 Vot)
tmevents.ro -Duncan Laurence este marele castigator Eurovision Song Contest 2019 tmevents.ro -Duncan Laurence este marele castigator Eurovision Song Contest 2019

Duncan Laurence, artistul care a reprezentat Olanda in cadrul celei de-a 64-a gala Eurovision, a fost desemnat sambata, 18 mai, castigatorul Eurovision, in Israel.

Duncan a interpretat impecabil piesa „Arcade” in cadrul finalei, iar atat publicul, cat si juriul de specialitate din cele 41 de tari inscrise in concurs, i-au acordat punctaje maxime. Duncan a fost desemnat castigatorul Eurovision 2019 cu un total de 491 puncte.
Lansata alaturi de Universal Music, piesa „Arcade” este produsa de catre Wouter Hardy, mixata de catre Cenzo Townshend (Snow Patrol, U2, Florence + The Machine) si a fost masterizata la legendarele Abbey Road Studios.
Frumoasa balada are deja peste 20 de milioane de ascultari pe platformele de streaming, peste 10 milioane la videoclipul oficial si a intrat in topul global Spotify. In plus, „Arcade” va primi discul de platina pentru vanzari. Olanda va organiza din nou celebrul concurs, la 44 de ani distanta de la anteriorul castigator.
Invitatul special al finalei a fost Madonna, care a urcat pe scena Eurovision din Israel si a interpretat doua melodii: cea mai recenta piesa, Future” feat. Quavo, extrasa de pe urmatorul sau album – "Madame X", si hitul „Like A Prayer”, care a împlinit anul acesta 30 de ani.
Zece dintre piesele calificate în marea finala Eurovision Song Contest au fost Universal Music. Malta, Albania, Germania, Slovenia, Cipru, Olanda, Grecia, Italia, Australia, Spania sunt tarile ale caror reprezentanti au concurat pe 18 mai, în marea finala Eurovision.

Asculta / Descarca melodia: https://umusic.lnk.to/DuncanLaurencePR