5 Seconds of Summer lansează single-ul „Easier”

Vineri, 24 Mai 2019 Scris de Cristi Beia
(1 Vot)
tmevents.ro  -5 Seconds of Summer lansează single-ul „Easier” tmevents.ro -5 Seconds of Summer lansează single-ul „Easier”

5 Seconds of Summer (5SOS) exploreaza noi universuri sonice si se avanta în tumultul unor noi texturi si ritmuri odata cu lansarea unui nou single, „Easier”, produs de catre Andrew Watt, Louis Bell si Charlie Puth.

„<Easier> este piesa în care ne-am pus toata încrederea. La nivel vizual si sonor, <Easier> este o dovada de curaj, ce ne-a permis noua, membrilor trupei, sa exploram noi sunete si stari. Cred cu tarie ca <Easier> este începutul unei noi ere pentru 5SOS”, declara Luke Hemmings, vocalistul trupei.
„Aceasta piesa este este ceva ce, în subconstient, ne-am dorit mereu sa lansam. Împreuna cu euforia si duritatea videoclipului, pot sa spun ca <Easier> este cea mai buna piesa a noastra”, declara Calum Hood, basistul trupei.
Videoclipul ce acompaniaza „Easier” a fost realizat de catre Grant Singer (The Weeknd, Lorde) si reprezinta o veritabila experienta vizuala. Materialul video a fost filmat în doua locuri istorice din California de sud – pesterile Bronson din Griffith Park si Abbey Memorial Park.
„Am vrut sa aducem în actualitate suflul cinematografic al videoclipurilor anilor ’90. Materialul este inspirat de ideea renasterii si de cele patru elemente: pamant, aer, foc si apa. Am vrut sa fac ceva dramatic si exploziv, asa cum nu a mai avut aceasta trupa înainte”, declara regizorul videoclipului.

5SOS este singura trupa din istoria clasamentului Billboard 200 ale carei prime trei albume au ocupat prima pozitie. 5SOS a vandut 8 milioane de albume, 2 milioane de bilete la concertele sale, iar piesele trupei au fost ascultate de peste 7 miliarde de ori.