“Pana la cer” - cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album al lui Stefan Banica

Marți, 12 Februarie 2019 Scris de
(0 voturi)
Tmevents.ro - “Pana la cer” - cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album al lui Stefan Banica Tmevents.ro - “Pana la cer” - cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album al lui Stefan Banica

Single-ul “Pana la cer” este compus de Stefan Banica (muzica si versuri) si este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor - „Picat din Luna” - din cariera impresionanta a lui Stefan Banica.

Pentru vanzarile albumului „Picat din Luna”, Stefan Banica a primit Discul de Aur in cadrul concertelor de Craciun de la Sala Palatului, in decembrie 2018.

„Povestea cantecului “Pana la cer” e inspirata dintr-o intamplare reala, pe care am trait-o in adolescenta, iar actorul care ma joaca pe mine in videoclip, la varsta de atunci, nu este altul decat fiul meu, Radu-Stefan, de care sunt mandru, pentru ca s-a descurcat excelent. E emotionant pentru noi si ma bucur ca am filmat acest clip impreuna. Radu-Stefan apare in videoclip alaturi de o colega de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fata foarte talentata. Sper sa va placa piesa si videoclipul.”– a declarat Stefan Banica.

Noul single, “Pana la cer”, se va regasi in playlist-ul concertelor “Te iubesc, femeie!”, pe care Stefan Banica le va sustine in luna martie, cu ocazia Zilei Femeii:

3 martie - TIMISOARA (Sala Sporturilor „Constantin Jude”, ora 19)
5 martie – CONSTANTA (Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19:30)
7 martie – BUCURESTI (Circul Metropolitan Bucuresti, ora 19:30).


Cu o cariera impresionanta, de peste 30 de ani, in muzica, film, teatru si televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti artisti romani, reprezentand un adevarat brand in showbiz-ul din Romania.