Phaser lanseaza un nou single cu videoclip

Luni, 10 Iunie 2019 Scris de Bianca Enea
(1 Vot)
tmevents.ro -Phaser lanseaza un nou single cu videoclip tmevents.ro -Phaser lanseaza un nou single cu videoclip

Noua piesa lansata de Phaser se numeste “Spune-mi unde esti” si surprinde momentele triste si nostalgia care apar în urma unei despartiri.

“Spune-mi unde esti este despre partea mai putin frumoasa a relatiilor - despartirile. De multe ori la sfarsitul unei povesti de dragoste unul din cei doi parteneri este afectat mai puternic si ramane pentru o perioada într-o stare de melancolie si cautare. Important este însa ca întotdeauna exista speranta pentru un nou început, nu e totul scrum”, declara membrii trupei.

Muzica si versurile au fost scrise de cei de la Phaser. Mixajul si masterizarea au fost realizate de George HORA de la Studio66.

Videoclipul a fost filmat într-un apartament spatios si elegant aflat într-o cladire istorica din zona Pietei Unirii din Timisoara. Pentru filmari trupa a colaborat din nou cu Seba MARU Films, împreuna cu care au mai realizat videoclipuri precedente cum ar fi Indestructibil sau Calatori.

În septembrie 2017, Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music si Universal Music Romania. Anul 2018 a fost unul plin pentru trupa si a marcat si prima colaborare a lor cu un alt artist: au lansat împreuna cu Octavian “Vita” Horvath de la Implant pentru Refuz piesa manifest Erou. La începutul anului trupa a mai lansat piesa Demon, primul single din 2019.

Din componenta trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Barzeianu (chitara), Lucian Oprisan (clape) si Arnold Birta (tobe).