Imprimă această pagină

Andra da startul verii cu o noua colaborare internationala - CAMARERO - featuring Descemer Bueno

Luni, 17 Iunie 2019 Scris de Bianca Enea
(1 Vot)
tmevents .ro -Andra da startul verii cu o noua colaborare internationala - CAMARERO - featuring Descemer Bueno tmevents .ro -Andra da startul verii cu o noua colaborare internationala - CAMARERO - featuring Descemer Bueno

În stilul caracteristic, deja putem spune ca nu exista si nu ar trebui sa existe o vara fara o piesa cu ritmuri latino-calinte si versuri în limba spaniola de la Andra.

Una dintre cele mai apreciate si talentate artiste din Romania a revenit cu o colaborare incendiara, care ne obliga sa dam boxele la maxim. Piesa Camarero este aici, pregatita sa dea coloana sonora a acestei veri. 
  *A mi las penas se me van cantando / Cantand, dispar grijile si problemele!* 
 Colaborarea cu Descemer este una fireasca, venita dupa ce ei s-au întalnit în 2017 si au petrecut împreuna cateva zile într-un studio din Bucuresti, compunand si experimentand pe diverse ritmuri. Andra a fost încantata de creativitatea si personalitatea compozitorului cubanez, iar Descemer a ramas impresionat de vocea Andrei si de compatibilitatea ei cu stilul care l-a consacrat, latino cu elemente de hip-hop. Atunci a luat nastere piesa “Camarero“, Andra influentand piesa de la primele versuri si acorduri, cubanezul ascultand cum suna piesa pe vocea ei.
  “Sa lucrez cu Andra, cea mai mare artista din Romania, este o mare placere. Sunt convins ca piesa Camarero se va auzi toata vara!“, a declarat Descemer Bueno. 

“Descemer are un simt extraordinar pentru muzica ritmata, are salsa în sange, umor si creativitate incredibila. Ma bucur ca am avut ocazia sa ne cunoastem. Cred ca mai putem face multe lucruri frumoase împreuna”, a spus Andra.
 Videoclipul a fost filmat în mai multe locatii exotice si a surprins vibe-ul senzual al piesei. Cat au filmat împreuna, Andra si Descemer s-au distrat, au dansat si au stat de vorba, afland cat de multe au în comun.

Cantand în limba spaniola, Andra a împrumutat elemente stilistice din cultura latino. Pentru videoclipul piesei CAMARERO, artista a schimbat 3 tinute, colorate, senzuale, accesorizate cu cercei mari si palarii, cu machiaje si coafuri în concordanta - încadrandu-se perfect în peisajul unei petreceri la malul marii. În plus, zambetul si energia molipsitoare nu lipsesc nici ele. 

Prima colaborare dintre Andra si Descemer Bueno a fost pentru versiunea în limba romana a hitului ^Nos Fuimos Lejos^, alaturi de Enrique Iglesias, singura varianta a piesei cu un artist din Europa. Varianta în limba romana a “Nos Fuimos Lejos“ a fost singura care aproape a egalat numarul de vizualizari pe YouTube ale piesei originale (52 milioane, respectiv 55 milioane). Colaborarea lui Enrique Iglesias, Descemer Bueno si Andra a avut 2 milioane de vizualizari în primele 36 de ori si a devenit în scurt timp numarul 1 pe toate canalele de difuzare. 

Similar, “Sudamericana“, în colaborare cu Pachanga, a înregistrat un succes imens în Europa. A fost în TopTrending YouTube Nr. 1 timp de 14 zile pe Romania si a intrat în Top Trending in Italia, Spania si Germania in primele 24 de ore. Ea a fost difuzata la radiourile si cluburile din Columbia, Spania, Italia, Mexic si Brazilia. Un alt artist premiat cu Latin Grammy, cu care Andra a colaborat, este David Bisbal. Impreuna au cucerit fanii cu piesa “Without You”, un imens hit în Romania si în tarile vorbitoare de spaniola, înregistrand un record înca nedepasit de alt artist roman: cele mai multe vizualizari în primele 24 de ore de la lansare, adica 2,4 milioane.
 

ANDRA este una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste din Romania, dar si unul dintre cei mai activi muzicieni si promotori ai Romaniei în lume. Hiturile sale în limbi straine, precum Sudamericana (feat Pachanga), Without Me (feat David Bisbal), Nos Fuimos Lejos (alaturi de Enrique Iglesias, Descemer Bueno & El Micha) sau Why, au cucerit topurile din tari din America Latina sau Europa si au ajuns pe primul loc în online, fiind Trending multe zile. 

Andra a dovedit de foarte multe ori ca este un artist complex. Numita deseori cea mai buna voce din Romania, artista pop a reusit sa cucereasca cu fiecare din cele 13 albume lansate pana în prezent, atat publicul, cat si topurile muzicale. Toate spectacolele sale la Sala Palatului, 9 pana acum, s-au tinut cu casa închisa, iar turneele ei aduna zeci de mii de persoane, atat pe scenele din Romania, cat si la Londra, Madrid sau Bruxelles. Este unul dintre cei mai iubiti artisti, cu o comunitate online care insumeaza 6,7 milioane de fani pe Social Media. 

Nascut la Havana, Descemer este cunoscut atat ca solist, cat si ca producator muzical si compozitor. A iubit dintotdeauna muzica, începandu-si cariera ca profesor de muzica, iar apoi ca membru într-o formatie de jazz. A scris muzica si pentru filme, dintre care Havana Blues (2005) si Havana Eva (2010), ambele premiate la festivaluri si cu distinctia de “Cea mai buna coloana sonora“. Are în portofoliu deja 12 hituri nr. 1 în Top Billboard, 31 premii si 17 nominalizari inclusiv Latin Grammy si Latin Billboard.