What’s UP se plimba prin Bucuresti si prezinta „Orasu’n miscare”

Miercuri, 19 Iunie 2019 Scris de Bianca Enea
(1 Vot)
tmevents.ro -What’s UP se plimba prin Bucuresti si prezinta „Orasu’n miscare” tmevents.ro -What’s UP se plimba prin Bucuresti si prezinta „Orasu’n miscare”

What’s UP incepe vara cu o plimbare pe strazile Bucurestiului si prezinta „Orasu’n miscare”, un indemn de a trai fiecare clipa, de a te bucura de orice moment si de a lua orasul la pas, la care s-au alaturat nume precum JO, Ghidush si BroMania.

Melodia este compusa si produsa de What’s UP si vine cu un mesaj pozitiv. “Astazi am lansat o piesa care vorbeste despre o altfel de zi. Una pe care ne-o dorim sau poate o avem deja. Important este sa fim impreuna, sa zambim, sa avem grija mereu unii de ceilalti”, declara What’s UP. What’s UP a avut un 2018 plin de lansari: “Ora 2″, “Hana”, lansata de Ziua Indragostitilor, apoi “Iarta-ma, mama”, un single lansat de Ziua Femeii, urmat de “Doare” si “Cu tine pe mine”. Anul acesta, de ziua sa, What’s UP a lansat alaturi de JO „CuBANii”, o piesa manifest despre puterea banilor si indiferenta pe care oamenii o au fata de lucrurile cu adevarat importante.