ADDA a lansat «Gura lumii», o piesa cu un mesaj puternic despre acceptare si toleranta

Joi, 20 Iunie 2019 Scris de Cristi Beia
(1 Vot)
tmevents.ro - ADDA a lansat «Gura lumii», o piesa cu un mesaj puternic despre acceptare si toleranta tmevents.ro - ADDA a lansat «Gura lumii», o piesa cu un mesaj puternic despre acceptare si toleranta

Artista este cunoscuta pentru curajul sau de a îsi exprima gandurile si emotiile, iar hiturile care au facut-o celebra au miscat inimile romanilor.

 De aceasta data, ADDA si-a surprins fanii cu o piesa si un videoclip în care iubirea nu are gen. Astfel, piesa «Gura lumii» este un model de urmat pentru toti oamenii care judeca iubirea dintre doi barbati, doua femei, iar în unele cazuri chiar dintre o femeie si un barbat. Pentru ADDA nu este prima oara cand canta despre toleranta, diversitate si acceptare si nu considera ca iubirea are forma si gen, iar «Gura lumii» surprinde exact sentimentul de dragoste în cea mai pura forma a lui. „Piesa asta este despre dragoste, despre puterea ei care te face sa treci prin toate provocarile vietii. Totodata este si despre oamenii care nu au alta treaba decat sa vorbeasca despre tine. Sa îti puna piedici sau, cum spune piesa, «sa stie ei mai bine». Oamenii dependenti de barfe si de nefericire”, spune ADDA. Piesa «Gura lumii» a fost realizata la Baladda Records, în colaborare cu Cat Music, iar muzica si versurile au fost compuse de ADDA, alaturi de Theea Miculescu, Madalin Rosioru si Alexandru Turcu. Chitarele care acompaniaza linia melodica au fost înregistrate de Alexandru Turcu, iar productia si masterizarea piesei au fost realizate de Madalin Rosioru. Regia a fost realizata de TrandaFilm, conceptul clipului a fost gandit de ADDA si de regizor, iar productia video a fost asigurata de Rizea Catalin (Baladda Records) si de Radu Selaru. Actorii care au aparut în clip sunt Hampu Bogdan Matei, Misa Mora, Cristian Buca, Florin Madalin Tudor, Brebu Andra Maria si Vasile Claudia Maria. De styling, make-up si hairstyling s-au ocupat Ely Adam, Cristian Buca si Ilina Dumitru.